En strikkegenser er alltid god å ha på de kaldere høstdagene, og til å ha under jakken på vinteren. Det er vel ikke til å stikke under en stol at somrene kan være noe uvisse værmessig her i landet. Så en strikkegenser kommer godt med alle årstider. Denne deilige jumperen kommer i utallige kreasjoner, farger og fasonger. Og den er på salg i nettbutikken Zalando.no. Ønsker du deg en pen genser i mohair garn, eller er det en hverdags jumper i ullstrikk du er på jakt etter? Zalando.no har strikkegensere til alle damer i alle aldre. Lange og korte, med høy hals og med trekvart erme. Strikkegenser er det deilige hverdagsplagget man ikke kan få nok av - det bør alltid finnes en eller flere av disse fantastiske jumperne i klesskapet til den motebevisste damen! Kle deg opp i en stripete jumper, slim fit jeans og kule skinn støvler.

Stilen alle vil kopiere finner du tilbud i nettbutikken Zalando.no!

La en deilig strikkegenser holde deg varm i kulden! Felles for den lette jumperen fra DKNY strikket av silke og den varme og deilige Dale of Norway genseren er at uansett hvilen du går for så går du for kvalitet. Selv om vi har redusert prisen på en rekke av våre flotte strikkegensere, så har vi ikke rikket på kvaliteten på noen av dem. Bestill deg en deilig jumper, enten til bruk på våren, eller forbered deg til kaldere kvelder. Er det en ting vi har nok av i dette landet så er det kjølige dager. Det trenger ikke gå ut over stilen! Bestill ditt neste moteplagg av oss. Zalando.no er adressen!

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Flere favoritter

Salg på Clutch- og Håndvesker Dame

Salg på Slimfit Jeans

Salg på Ballerinasko

Salg på Strømper