Fleecegenser er i vinden som aldri før. Dette plagget er ikke lengre kjedelig og fargeløst, og forbeholdt skogarbeidere. Fleecegenseren er de siste årene blitt et moteplagg som blir brukt over alt. Fleecejakker blir ofte brukt på sportsarenaen men er vel så anvendelig i andre sammenhenger. I overgangen mellom dunjakke og dongerijakke er fleecejakken et ypperlig valg på de litt kjølige dagene. Og den er vel så god som en strikkejakke en mørk høstkveld der du synker ned i sofaen og regnet står på ruten utenfor. I Zalandos store utvalg av dameklær finnes det flere typer fleecegensere på salg. Vi har online tilbud på myke deilig fleecejakker så vel fleecegensere med vindstoppende materialet. Noen tåler en regnskur, mens alle er flotte å se på. Noen dager kjenner man seg bare kald, for å få varmen i kroppen kan det være smart å slenge på seg en fleecejakke. Vi har kvalitetsmerker i nettbutikken Zalando.no - og vi har salg!

Fleecegenser - Varm og god kvalitet på salg

Velger du å bruke en fleecejakke under vinterjakken får du en optimal beskyttelse. Den er perfekt mellom ull innerst mot kroppen og dunjakke ytterst. Og med en høy hals du kan dra godt opp under haken får du en ekstra beskyttelse og du holder varmen i all slags vær. Fleecejakker kan fint brukes som et selvstendig plagg. Bruk den sammen med et par komfortable bukser, eller trendy chinos. Sammen med snøresko får du en sporty look, og du kan holde varmen til langt ut i neste år! Alt du trenger av fleecejakker og fleecegensere shopper du online på salg. Zalando.no har de gode tilbudene!

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Flere favoritter

Salg på Clutch- og Håndvesker Dame

Salg på Slimfit Jeans

Salg på Ballerinasko

Salg på Strømper