Den stilrene og klassiske Etuikjolen er en kjole som passer for den elegante damen. Den fremhever figuren og gir deg et selvsikkert og tidløst uttrykk. Etuikjolen kom for alvor inn i motebilde på 1960 tallet da Jackie Kennedy bar sin etuikjole med stor stil. Senere har vi sett Michelle Obama så vel som de store stjernene på den røde løper i disse fantastiske og feminine kreasjonene. Shop deg en etuikjole fra den moderne nettbutikken Zalando.no, vi har salg på utallige variasjoner av etuikjolen. Ønsker du en enkel men stilig look velger du en ensfarget i sort, rød eller blå. Sammen med et par kule pumps blir du festens stiligste. Selvsagt har vi etuikjoler i langt flere variasjoner; hva sier du til en stripete med maritimt preg, eller en mønstret med tøffe detaljer?

Zalando.no har gode tilbud online i nettbutikken

Etuikjole - tidløs eleganse på salg! Etuikjoler blir ofte omtalt som Hverdagskjoler. Mange etuikjoler er det kvinnelige svaret på forretnings dress til menn. Med elegante sko med høye hæler, eller stilfulle støvletter blir du den tøffe karrierekvinnen. Vi har både store håndvesker så vel som smakfulle pc-vesker. Skal du på en finere middag på kvelden skifter du bare til en fin jakke og pumps i en moderne farge som passer deg, så er du klar! Ta en titt på de glatte silkekjolene, og våre myke strikkede kjoler. Etuikjoler kommer i mange ulike former, felles er at alle er tidløse og elegante. Du finner alt ditt motehjerte måtte beære på et sted - Zalando.no! Nettbutikken som alltid har gode tilbud!

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Flere favoritter

Salg på Clutch- og Håndvesker Dame

Salg på Slimfit Jeans

Salg på Ballerinasko

Salg på Strømper