Størrelse
Merke
Pris
Farge
Lengde
Flere størrelser
8829 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 106

Nå er det salg på hundrevis av lekre bukser for dame i Zalandos nettbutikk. Vi har bukser innen alle varianter på tilbud. Enten du trenger chinos, leggings eller treningsbukser, på Zalando.no finner du det du er ute etter. Ta deg en aldri så liten rundtur i vår nettbutikk og gled deg over våre mange bukser som er på salg. Du vil finne mange fristende tilbud, så kanskje kan du rett og slett unne deg mer enn bare ett par? Når det gjelder farger, byr vi naturligvis på hele spekteret, altså kan du nå berike din garderobe med herlige bukser i mange ulike farger, for alle anledninger. Blant de mange klesmerkene som vi kan friste med finner du blant annet KIOMI, G-Star, Daniel Hechter, Stella Forest og Pier One, i tillegg til mange, mange flere.

Nå er det salg på bukser for dame i Zalandos nettbutikk

Benytt deg av anledningen at det er salg på Zalando.no, og gå til anskaffelse av alt du har behov for og lyst på av bukser, nå til nedsatte priser. Hva med et par svarte, tettsittende bukser fra Zalando Collection? Dette er bare ett av våre mange fristende tilbud. Sjekk selv i vår nettbutikk alt vi har av bukser på tilbud. Hvis du er interessert i å vite mer om produktene, for eksempel tilgjengelige størrelser, materialer, vaskeegenskaper, lommer eller lukking, får du alt dette ved å klikke på hvert enkelt bilde, i tillegg til at du da får et førstørret bilde. Kjøp smart på Zalando.no.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 23 96 26 42, eller service@zalando.no

Se også

Tights

Salg på Ankelsokker

Bootcut Jeans

Straight Leg Jeans