Fransa er et dansk motemerke som ble grunnlagt så tidlig som i 1968. Kolleksjonene deres inneholder alt en moderne, motebevisst kvinne har behov for - fra ultrafeminine plagg til bruk i spesielle anledninger til mer dagligdagse, avslappede antrekk til fritidsbruk. Fransa tar utgangspunkt i klassiske plagg og elemtenter, bryter gjerne med konvensjoner og nøler ikke med å inkludere nye trender og spennende detaljer. Følgelig er klærne tidløst elegante, samtidig som de har en tidsriktig flair og et unikt utrykk. Et vakkert plagg fra Fransa passer inn i enhver kvinnes garderobe, og kan lett kombineres med forskjellige stiler for å sette sammen en interessant look. Klærne er av god kvalitet, til hyggelige priser som passer til enhver lommebok. Ta en kikk og finn deg ditt nye yndlingsplagg!

Kule bluser og tunikaer fra Fransa på Zalando.

Hos Zalando.no finner du klær til hverdag og fest - og alt imellom. Mange klesplagg kan man bruke til forskjellige anledninger, avhengig av hva man kombinerer det med, som for eksempel en bluse eller tunika fra Fransa. Om du finner deg et passende smykke, høyhælte sko og kule leggings, er du uten tvil passende kledd for en hvilken som helst fest. Vil du heller bruke tunikaen til hverdags, er det ikke noe problem - bare velg et par stilige jeans, en myk cardigan og støvletter, så har du en avslappet og trendy hverdagsstil. En tunika kan brukes til så mangt, det gjelder bare å ha kreativitet nok til å kombinere den med nye elementer! Det er opp til deg hvilken look du velger, herlige, flotte bluser og tunikaer fra Fransafinner du på Zalando.no.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Topper

Slim Fit Jeans

Lette Jakker

Solbriller Dame

Shorts

Blyantskjørt