En typisk blusekjole har knapper som en bluse i front mens noen kan se ut som en omslagsbluse. Andre igjen er lukket og har den lette deilige bluse preget. En blusekjole er et deilig alternativ til skjorte og bukse, du får hele antrekket i ett her! Hvordan du vil koordinere stilen din er helt opp til deg. Vi gir deg dameklær på tilbud så setter du de sammen til din helt unike stil selv. Velg en feminin blusekjole med krage som sammen med lette ballerinasko og en håndveske gir deg det søte og uskyldige uttrykket. Går du for en mer røff versjon har vi blusekjoler med animal print, legg til store solbriller, gjerne en skinnjakke og noen stilige ankelboots og få en stil som er en vinner verdig! Din neste blusekjole til hverdags, eller fest, shopper du på salg i nettbutikken Zalando.no. Vi har alltid gode tilbud!

Blusekjole på salg i nettbutikken Zalando.no

En varm vårdag er det ikke alltid det frister like mye å kle på seg lag på lag med bukse, genser og jakke. Da kan det være lettere å gli inni en deilig blusekjole fra Zalando.no. Vi har de kjente merkene på tilbud, her finner du blant andre Bruuns Bazaar og legendariske Guess. Til hverdag eller fest, skole og jobb. Blusekjolen er førstevalget til mange jenter og damer i hele Norge. Velg mellom mange deilige farger og mønstre. Med Zalandos store online salg kan du shoppe deg så mange kjoler du bare måtte ønske. Bestill i dag og gled deg til postmannen kommer om få dager!

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Flere favoritter

Salg på Clutch- og Håndvesker Dame

Salg på Slimfit Jeans

Salg på Ballerinasko

Salg på Strømper