Det sofistikerte og edgy varemerket CURRENT/ELLIOTT holder både denim og vintage tett til hjertet. Resultatet er ikonisk, tidløs mote, svøpt i amerikansk historie, preget av rene silhuetter, klassisk passform og et innovativt design. Her får du vakre plagg fra et merke som virkelig har forstått kunsten å kombinere tidløse kolleksjoner med en moderne vri.

CURRENT/ELLIOTT - med kjærlighet for denim

Siden merket ble lansert i 2008, har de allerede blitt ledende innen sitt felt i moteindustrien. Kombinasjonen av vintage, innovative design og utsøkt kvalitet stiller dem i særklasse når det kommer til denim. Merket har likevel mye mer å by på enn klassiske jeans i ulike varianter. Du finner urbane nøkkelplagg, til både ham og henne, i naturlige kvalitetsmaterialer som bomull og lin. Sofistikerte snitt og lekne detaljer sørger for at plaggene skiller seg ut i motebildet, samtidig som de er tidløse nok til at du kan style dem etter eget hjerte.

Klær som er skapt for å vare

Plaggene er laget av førsteklasses materialer og er av høy kvalitet. Prinsippet til merket er at ethvert plagg i garderoben din bør være elsket og ha en rik historie. Det reflekteres i deres tidløse kolleksjoner som tåler tidens tann, uansett hvilke trender som kommer og går. Det er alltid like trist når favorittjeansen din blir altfor slitt, før du er klar til å gi slipp på den. Slitesterke materialer med god holdbarhet derimot, sørger for at du har et plagg du kan nyte i mange år fremover og skape flust av gode minner med.