Katalog

Populære filter
132 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Elegante og feminine former, med et utsøkt snitt og fantastiske detaljer. Dette er Closet. London-mote med en elsk for farger og spektakulære mønstre som bærer antrekket. De gir deg en smak av sommer, og friheten til å slippe deg fri.

Utsøkte festkjoler fra Closet

Det er en kunst å mikse gamle stiler med moderne uttrykk, men vi må si at Closet virkelig har greid det. Ved å bruke den klassiske formen til en 50-tallskjole med et strøk av retro, men likefult en moderne stil, har de skapt en raffinerte plagg til både fest og hverdags. På seriøse arbeidsdager kan du velge en ensfarget kjole med et sofistikert snitt, eller en volumrik jumpsuit med spenstige detaljer. Når kvelden kommer kan du kle deg i en frisk sommerkjole med et utsøkt blomstermønster. Match antrekket med pumps, og bruk gjerne et midjebelte for å skape en ekstra kontrast. Bær en matchende clutch for en mer moderne følelse, og stort mer trenger du faktisk ikke for å sparke i gang festen.

Closet - Forfriskende mote fra London

Kjent for sine elegante former og forfriskende mønstre, har Closet gjennom sine 20 år opparbeidet seg til å bli en favoritt blant kjole-elskerne. Ikke bare i London, men blant kvinner over hele verden. De lager elegant bruksmote, men liker også at deres kolleksjoner forteller en historie. Ja dette er noe langt mer enn vanlige hverdagslige kjoler. Ved hjelp av kreative og klassiske snitt, samt en forfriskende fargebruk, inspirer de kvinner verden over til å bære sin personlighet med stolthet. Enten det er et profesjonelt møte med kollegaer, eller en romantisk date, er dette et merke som kan gi dagen et ekstra løft ved å la deg være deg.