Katalog

58 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

De autentiske antrekkene fra Cinque lar seg inspirere av den italienske livsstilen, som er både sporty, men sofistikert på én og samme tid. Dette er merket for deg med en sterk sans for en unik, elegant stil, på jakt etter moderne, men individualistiske plagg til å fremheve den gode smaken din ytterligere.

Cinque - glir perfekt inn hverdagen

Enten du skal i forretningsmøte eller det er en pils med kompisene dine som venter, la klærne dine jobbe for deg. Ved å velge raffinerte snitt og en ren profil, er plaggene enkle å style. Materialer av høy kvalitet og et tidløst, unikt design gjør at du kan gli perfekt fra jobb til fritid, dag til kveld, ved å gjøre små tilpasninger til samme antrekk. I en hektisk hverdag er det vel verdt å investere i kvalitetsplagg som forenkler hverdagen, uten å gå på bekostning av stilen din. Cinque gjør nettopp dette mulig med kolleksjoner som gjenspeiler en uanstrengt eleganse, perfekt for menn som ønsker å gripe livet med begge hender og samtidig se bra ut, uten å bruke for mye tid i garderoben.

Klar til å gjøre et stort inntrykk

Materialer, silhuettene og detaljene er i perfekt balanse, noe som gjør hvert eneste plagg til et blikkfang ved å simpelthen ta dem på seg. Dressjakken tones ned til pen hverdags ved å kombinere med slim-fit T-skjorte, jeans og elegante sneakers. Du styler den opp ved å bytte T-skjorten ut med en skjorte med god passform og silkeslips. Skal du en tur på byen, sette et enda større personlig preg på antrekket ved å velge deg en skjorte med diskret mønster, gjerne med en elegant, sort cardigan over. Er det kjølig i luften, passer en av dunjakkene perfekt over antrekket, uansett om du skal på kontoret, kjøre barna til fotballtrening eller av gårde for å spise middag på restaurant.

Cinque Video: Mote for damer og herrer hos Zalando.no