Populære filter
brands
Overmateriale
Lengde
shipped_by_zalando
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Rålekre denimplagg med en lett gjenkjennelig hodeskalle som flirer lurt, det hersker nok ingen tvil om at vi snakker om det edgy, moderne merket Cheap Monday. Den første jeansen ble en øyeblikkelig suksess, og siden den gang har vi kunnet fråtse i klassiske hverdagsplagg med en unik vri - og vi elsker det!

Cheap Monday: Uttrykksfulle klær for moderne mennesker

Det unge, svenske merket er så mye mer enn bare jeans. Kolleksjonene vant fort hjertet til trendy, men individualistisk ungdom når de først kom på markedet, og i dag finnes det et bredt sortiment for stilbevisste, unge mennesker. Du finner et spennende og lekent utvalg av dongeriklær, hettegensere, T-skjorter, jakker, gensere og mye mer til både ham og henne. Stilen er enkel nok til at klærne kan tilpasses ulike stiler, anledninger og ikke minst humøret ditt, samtidig som en særegen, unik vri gjør at de skiller seg ut i mengden. Det kan være alt fra uventede silhuetter og snitt, til overraskende kombinasjoner av farger og motiver.

Klær som glir sømløst inn i livet ditt

Vi digger den kule, men uanstrengte stilen, samtidig som vi lar oss imponere av den gode passformen. Plaggene føles myke mot huden, og sitter som støpt dagen gjennom. Dermed er kolleksjonene perfekt når du skal bygge opp en praktisk hverdagsgarderobe som enkelt reflekterer personligheten din. Sørger du også for at du har mye spennende tilbehør til å style antrekkene med, er du langt på vei mot en funksjonell garderobe som fungerer perfekt for deg. Solbriller, smykker, sko, luer, caps og belter er små detaljer som kan fornye selv gamle, elskede favoritter. Ta gjerne en titt gjennom sortimentet, og hent inspirasjon til å skape din egen, unike stil med trendy innslag.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike fotballsko

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Cheap Monday Video: Moteshow