Populære filter
19 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Luksusplagg fra Cathrine Hammel for den kvalitetsbevisste

Nå finner du et stort og spennende utvalg av plagg fra Cathrine Hammel, for den som vil unne seg en god porsjon med luksus. Dette merket er kjent for sine mange topper, gensere og andre varmende plagg, laget i luksuriøs ull slik at du holder varmen på selv de kaldeste dagene. Den skandinaviske stilen er garantert gjennom utstrakt bruk av minimalistisk design, noe som gjør Cathrine Hammel perfekt for deg som verdsetter tidløs eleganse. Du finner rene designelementer og klassiske farger, som gjør plaggene fra Cathrine Hammel til en god investering uansett sesong og behov. Hos Zalando finner du alltid en stor bredde av plagg fra dette merket, slik at du har mye forskjellig å velge mellom.

Eleganse og smarte detaljer i samme innpakning fra Cathrine Hammel

Noe av fordelen med plaggene som du finner hos Zalando fra dette merket er at de er sofistikerte, minimalistiske og stilrene på en og samme gang. Enten du leter etter et nytt antrekk til jobb eller vil ha en genser til avslapning, så er kolleksjon fra Cathrine Hammel perfekt. Sjekk gjerne ut de kule toppene som er laget i en rekke farger for et smart plagg som vil vare hele året. Laget i en blanding av lyocell og andre resirkulerte fibre for en naturlig og behagelig opplevelse. Andre plagg som du bør sjekke ut er de solide ullgenserne som er perfekt som en overdel til kaldere dager. Filosofien og visjonen til merket er klær som passer enhver anledning.

Du finner også sofistikerte cardigans som holder kroppen varm, samtidig som de ser stilrene og elegante ut. Bruk disse genserne som et alternativ sammen med bukser. For en klassisk look kan du legge til noen behagelige bukser i lin eller bomull. For deg som trives med en litt mer rocka og røff look, så kan du fint også brette opp ermene på din cardigan og legge til tøffe accessories. Kombiner med en moteriktig og elegant boblejakke for en tidløs stil som vil passe til både jobb og fritid.

Bærekraft og naturlige fibre hos Cathrine Hammel holder deg varm

En annen fordel med disse plaggene er at de er satt sammen av naturlige fibre som lyocell eller ull. Dette bidrar til plagg som både er varme og slitesterke hele året for maksimal effekt over tid. Cathrine Hammel fokuserer på moderne og resirkulerte materialer, slik at du kan være trygg på et bærekraftig valg.