Populære filter

Merket Caterpillar er kanskje aller mest kjent for byggemaskiner, men kan by på langt mer enn bare det. Den moderne arbeidsmannen trenger naturligvis et godt par solide sko, men det behøver heldigvis ikke å bety at du kan vinke farvel til moten. Dette er nemlig urbane og solide sko med optimal funksjonalitet for menn som ikke tilbringer hverdagen hele på et kontor.

Caterpillar som støpt på en arbeidende fot

Mange assosierer kanskje arbeidssko med tunge og klumpete bokser på føttene, men dette er langt fra tilfelle med Caterpillar. Dette er nemlig robust fottøy for deg som hater å bruke arbeidssko! De er designet for den nye generasjonen, som krever høy ytelse, god komfort og høy sikkerhet. Samtidig som det naturligvis skal se bra ut. Med ergonomisk design i holdbare materialer er dette sko som tåler tøft bruk, og samtidig lar deg yte det lille ekstra. Funksjonaliteten er i hovedfokus, men i tillegg har de altså dette urbane designet som gjør at du uten sjenanse også kan gå med dem utenfor både hjem og arbeidsplass.

Caterpillar arbeidssko for hverdagsmannen

Gode arbeidssko er ikke forbeholdt de som jobber på byggeplasser og fabrikker. Også for hverdagsmannen kan et par solide sko komme godt med! Enten du mekker på en motorsykkel i garasjen, hogger ved eller arbeider i hagen, er nemlig et par kvalitetssko med godt gripefeste viktig. Det er også et stort pluss om de i tillegg tåler en støyt, for når man er i aktivitet og jobber med et prosjekt kan det fort gå litt hett for seg. Det er lett å glippe hammeren eller hva enn du har i hånda, og en fot med en lett tøysko er ingen god beskyttelse. Gi derfor foten litt ekstra vern i hverdagen med et par Caterpillar sko.