Katalog

Siden 1912 har Capo produsert kvalitetshatter for alle anledninger. Merkevaren ble til takket være bønder i Bregenzerwald i Østerrike som trengte en stabil inntektskilde i løpet av vinteren, siden jordbruket bare var produktivt i de varme sommermånedene. Siden selskapet ble stiftet med det lokale motto ”gjør det riktig eller ikke gjør det i det hele tatt” sørget bøndene for at det ble produsert hatter av aller høyeste kvalitet, og til denne dag er produksjonen av merkevaren av meget høy standard. Ikke bare garanterer merket at de produserer hatter av ypperste kvalitet, men også at de prøver å bruke etiske produksjonsmetoder. Mange av hattene er laget i Europa av miljømessige grunner, og de som er håndstrikket i Nepal blir overvåket av Solaridad, et selskap som forsikrer at de høyeste etiske standarder blir ivaretatt til enhver tid. Kule og sære hatter for både menn og kvinner, samtidig som du holder samvittigheten ren med Capo, tilgjengelig for bestilling her hos Zalando.

Kule hatter fra Capo for de kjølige månedene hos ZALANDO

Hattene i dette sortimentet er alle søte og rare, og helt i tråd med det siste i motebildet. Denne kolleksjonen har alt fra luer og boblehatter til tykke hodeband for både menn og kvinner, og vil sørge for at du klarer deg gjennom de kaldeste månedene. Sørg for at du ikke går glipp av Capo. Ikke bare vil luene i denne kolleksjonen holde hodet varmt og beskyttet, men de vil også se kule og stilige til alle tider. I en rekke morsomme mønstre og desig er alle hatter for menn og kvinner unike og interessante, og du vil sikkert finne en som vil matche din garderobe og din smak. For det kuleste innen praktisk og etisk mote, velg Capo hos Zalando nettbutikk.

Ingen skjulte kostnader.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Reisebager

Belter dame

Smykker dame