Katalog

Populære filter
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du på jakt etter en drikkeflaske du ikke behøver å helle på når du drikker? Da bør du teste ut en av flaskene fra CamelBak. Den unike teknologien gjør at flasken er tett og du unngår søl. Merket spesialiserer seg på drikkeflasker i plast og rustfritt stål og kommer i en rekke farger og modeller.

Drikkeflasker fra CamelBak

Opprinnelsen bak CamelBak teknologien er unik. Sykkelentusiasten Michael Eidson skal i 1989 delta i konkurransen "Hotter'N Hell 100", som er en 16 mil lang sykkelkonkurranse på sommerstid i Texas. Vann er essensielt for å kunne gjennomføre i varmen, og Edison som arbeider på sykehus får en idé. Han bestemmer seg for å benytte en pose som vanligvis inneholder intravenøs væske, men fyller den med vann. Han plasserer vannposen på ryggen innenfor sykkeltrøyen og tar slangen over skulderen. Konkurrentene ler av ham, men Edison ler best. Han kan drikke vann mens han sykler, mens konkurrentene må stoppe og skru av korkene på sine vannflasker. Dette blir ideen bak drikkekork teknologien som skal kjennetegne CamelBak flaskene og oppstarten av selskapet.

Unik miljøvennlig teknologi

På 2000-tallet ble det meldt at stoffet Bisfenol A (BPA) som blant annet benyttes i produksjonen av drikkeflasker kan påvirke hormoner og ha negativ helseeffekt. CamelBak bestemte seg derfor for å unngå stoffet i sin fremstillingsproduksjon og leverer nå drikkeflasker 100 % fri for BPA som verken setter smak eller lukt. Flaskene kan også vaskes i oppvaskmaskin, og er lette å ha med seg ut ettersom de enkelt kan hektes fast med en kabinkrok. Drikkeflaskene er like fine å ha på pulten, som å ta med på tur eller trening. I nettbutikken hos Zalando har vi valgt ut flere flotte flasker i rustfritt stål og plast i en rekke forskjellige farger og design, slik at du skal finne den rette modellen for deg og dine behov.

Andre har også kjøpt