Katalog fra Calvin Klein

Merke
Pris
99
99
6295
6295
krkr

1,892 artikler

Sorter etter:
Side 18 av 23
Belte - black Push-up BH - black PERTOL SLIM FIT - Poloskjorter - white PELLIT - Poloskjorter - black HARACK - Hoodie - light grey heather String - blue ELIAS - Dataveske - black Ryggsekk - beige BH med bøyle - beige Truser - black NAKED TOUCH - Stroppeløs BH - black PIPER SLIM FIT - Chinos - light zinc Pyjamasskjorte - black BASIC 3 PACK - Underbukse - white HUSION - Genser - black RADIANT COTTON - Truser - white PERFECTLY FIT - Push-up BH - bare WILBERT SLIM FIT - Skjorte - night sky WATES - Finskjorte - white PURE SEAMLESS - Truser - black THEON SLIM FIT - T-shirts med print - white Belte - griffin NORWICH SLIM FIT - Skjorte - blue Belte - blue PERFECTLY FIT - Push-up BH - black BOLD COTTON - Underbukse - black TRUE ICON - Genser - green TANYA - T-shirts med print - black TYKA - Topper langermet - white MODERN COTTON - Treningsjakke - grey CK ONE COTTON - Topp - blue Triangel-BH - yellow TAKA - T-shirts med print - grau INTENSE POWER - Bikini - pink ICON - Pyjamasbukse - schwarz Topp - white INTENSE POWER - Bikini-top - black Topp - white HIGH RISE STRAIGHT CROPPED STONEY - Straight leg jeans - denim Stroppeløs BH - grey INTENSE POWER - Bikini - blue Pyjamasbukse - blue CHEEKY INTENSE POWER - Bikini-truse - white CK ONE COTTON - Topp - pink YELENA - Sandaler med høye hæler - soft white Topp - rose Topp - blue MODAL WITH SATIN - Pyjamasbukse - black DANA - Sommerkjole - black TRUE TRACK SHORT - Treningsbukser - black VICTORINA - Snøresko - silver DALLAS - Kjole - black ZAZAH - Høye joggesko - black MODAL WITH SATIN - Neglisjé - stone lead Treningsbukser - pink TYLER TRUE ICON - Topper - black CORE - Badedrakt - purple INTENSE POWER - Bikini - blue INTENSE POWER - Bikini - orange Triangel-BH - blue

Det amerikanske merket ble etablert i 1968 i New York av mannen med samme navn. I starten produserte Klein først og fremst kjoler og kåper. I dag omfatter sortimentet alt fra hverdagsklær, undertøy og nattøy og et stort utvalg av klokker og smykker, i tillegg til kosmetikk. Calvin Klein har gjennom årene lansert flere meget suksessrike linjer, deriblant undertøyslinen Clavin Klein Underwear som er populær også i Norge. Selve merkenavnet Calvin Klein regnes idag blant de mest verdifulle merkenavnene i verden, på linje med for eksempel Pepsi. Dette gjenspeiler den store rollen merket har i det internasjonale motebildet.

Calvin Klein - klassisk og elegant

På tross at designeren Klein selv gikk ut av selskapet i 2003, forble merket tro til sin tradisjon og stil. Alle linjer fra Calvin Klein kjennetegnes av et velkjent minimalistisk og en klar stilsikkerhet. Calvin Klein satser på enkelthet og en sporty eleganse. En egen linje for golfklær har blitt en del av suksessen, sammen med accessories og sko fra underlinjen kjent som bare CK. Dette er et merkenavn som lover kvalitet og eleganse til alle. Sjekk selv!