Katalog

Populære filter
44 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fransk eleganse og moderne luksus fra tidløse Busnel

Dette merket, som du finner tilgjengelig hos Zalando, har røtter helt tilbake til 1920, og ble startet som et fransk motehus med fokus på klassiske og elegante plagg til kvinner. Nå er Busnel en kombinasjon av fransk luksus og svensk minimalisme, som bidrar til plagg som både er og føles elegante. Du finner alt fra lekre kåper, til varme ullgensere og cardigans fra dette historiske merket. Stikkordet her er store og flotte jakker, strikkeplagg og annet som har en tidløs aura over seg. Dette merket leverer en rekke plagg som passer for deg som liker en stilren og sofistikert look, med rene linjer og materialer av høyeste kvalitet.

En annen fordel med plaggene fra Busnel, er hvordan de enkelt kan kombineres med andre klær som du allerede har hengende i garderoben. Visjonen til merket er å skape klær som passer inn, og sitter godt på kroppen. Bruken av utsøkte materialer sørger også for en ypperlig kvalitet på plaggene, noe som sikrer at alt fra Busnel er en investering som vil vare lenge.

Imponer vennene dine med et plagg fra Busnel

Den tidløse elegansen, samt fokus på detaljer hos Busnel, bidrar til klær som garantert vil imponere og vekke oppsikt. Alt fra de klassiske skjørtene som får deg til å se ut som en filmstjerne, til de lange kåpene som er laget i ull og hjelper deg med å holde varmen på selv de kaldeste dager. Når det kommer til styling, er det alltid enkelt å sette sammen et antrekk med klærne fra Busnel. En blå kåpe er en investering, ettersom den kan brukes med alt. Samme gjelder flotte ullgensere, i farger som hvitt eller grått. Her kan du fint legge til noen tøffe boots, eller høyhælte sko for å sikre en feminin og moteriktig look. Kombiner gjerne også med en elegant veske, for en flott stil som passer like godt på tur som på vei til jobben.

Bærekraft og behagelig eleganse i alle plagg fra Busnel

Busnel har, gjennom sitt fokus på kvalitet og materialer i øverste klasse, et godt utvalg av plagg som er bærekraftige. Merket benytter seg av naturlige, slitesterke fibre, som ull fra Østerrike og ekstra fin merinoull fra Italia – produsert under ansvarlige forhold. For deg som leter etter plagg som vil holde passformen i mange år, tilbyr Busnel god valuta for pengene, siden alle deres kolleksjoner er kjent for sin tidløse profil. Dette gjør det enkelt å kombinere med det du har fra før.