Katalog

1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bric’s er et internasjonalt motemerke som har eksistert siden 1952, og er nå anerkjent over hele verden for sine eksklusive produkter. Designeren Mario Briccola er hjernen bak som vier mye oppmerksomhet i sine kreasjoner på å mikse tradisjon og nye fashiontrender. Merket står for høy kvalitet og innovasjon. Moteriktige design og klassiske materialer gjør koffertene og bag’ene fra Bric’s til perfekt reisefølge i fritiden, på jobb og på ferie. Stapp notebooken din ned i en praktisk bag, du har alltid sminken din i en kosmetikkveske eller unn deg den skinnvesken i universitetsstil som du alltid har ønsket deg. Å reise en tur til sjøen eller på fjellet med en rommelig trillebag fra Bric’s er så enkelt at det bare er å pakke og komme seg av sted. Om du velger skinn, imitert skinn, hard eller myk koffert, eller et hvilket som helst annet materiale, tilbyr Bric’s et bredt spekter av egnede materialer for alle forflytninger i livet. Hengi deg til en verden med italiensk sjarme med Bric’s og la det overbevise deg om det unike designet fra dette merket.

Bric’s - bager med italiensk sjarm nå hos Zalando!

Ta en god titt på Zalandos utvalg av kofferter og håndvesker fra Bric’s for å gjøre livet mer praktisk, og for å finne noe du kan kombinere med dine lekre antrekk. Bla deg gjennom vår nettbutikk nå, så vil oppdage den enorme variasjonen av bag’er og vesker av alle slag fra Bric’. Velg fra sterke farger som rødt eller blått til klassiske farger som sort eller blått. Du vi finne alt hva ditt hjerte kan begjære. Nyt ferien med en praktisk tralle eller ha alltid alle dokumentene dine for hånden i en av de store dokumentmappene. Kombiner et sporty antrekk med en fornøyelig spasertur, eller ta på deg chinos med en vakker bluse og en matchende håndveske. Utforsk vårt brede sortiment av accessoirer her i nettbutikken og la drømmene dine gå i oppfyllelse. Med Bric’s blir livet enklere.

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ring oss gratis på 800 12 008, eller send en e-post til service@zalando.no

Se også

Ankelboots

Ankelsandaler

Sandaler med kilehæl

Platåsandaler

DIM – fokus på undertøyets holdbarhet

Undertøy skal være funksjonelt, lekkert, trendy og behagelig. DIM kan tilby et bredt utvalg av undertøy og strømpebukser som passer perfekt til deg og din kropp.

Kvalitetssikret, mangfoldig og lekkert utvalg

DIM har vært på markedet i over 60 år, og har blitt et av de mest populære merkene for trendy undertøy. De leverer plagg med høy kvalitet, og tilbyr et bredt utvalg av forskjellige størrelser, tekstiler og design.

For mange er det viktig at undertøyet tilfredsstiller de estetiske kravene, men det bør også være behagelig og sitte godt på kroppen. Her kan du finne et variert utvalg av truser og BH-er, designet med komfort i tankene. Trusene kommer i alt fra blonder til shapewear og bomull, og du kan velge mellom flere forskjellige farger. Hva med å prøve en enkel rød eller blå truse, og matche det med en stilig BH uten innlegg? Både behagelig og fint.

Utvalget passer til alle anledninger

I denne kolleksjonen kan du finne undertøy i en rekke mønstre og stiler. Stoffet er behagelig, og det gjør at kroppen din får puste uten at det strammer for mye. Ved å bruke en lekker stroppeløs BH og en truse i bomull, gir du kroppen din den behagelige støtten den trenger og fortjener.

Hos DIM kan du også finne stay-ups og strømpebukser med god passform og høy kvalitet. Vi viser gjerne fram leggene kledd i disse strømpene, enten vi går i høye hæler eller lave chelsea-boots. Her finnes det diskret, svarte strømper, men også glitrende strømper. Eller hva med å kle beina i strømper med dyremønster? Vi elsker også at DIM har et utvalg av hold-in strømpebukser til de gangene vi skal bruke tettsittende kjoler.

Fest, trening eller hverdags – det er viktig å velge undertøy som passer til antrekket ditt, og som samtidig har god funksjonalitet.