For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.Jeg aksepterer dette.

Boom Bap er definitivt et fransk ”kick ass” klesmerke. De har vendt ryggen til mainstream-moten, og har tatt til gatene for å finne inspirasjon. De har dratt med seg hjem moteparodier, popkultur og musikk for å skape et unikt merke med streetwear som elsker å provosere. Boom Bap ble grunnlagt av tre franskmenn - Goddam, Snobe og Jean - og er helt nytt, bare to år gammelt. De tre gründerne har utnyttet sine egne personlige talenter, som inkluderer grunnlegging av plateselskaper og grafisk design, for å kunne produsere noe friskt og originalt. Nærmest hjertet deres ligger likevel tilknytningen til musikk. Klesmerket søker å legemliggjøre musikken i seg selv, noe som gir beat og rytme et visuelt og fysisk uttrykk i Boom Baps streetwear. Boom Baps talent for å ha et annerledes syn på saker og ting, gjør grafikken umiddelbart gjenkjennelig, og designerne har lykkes med å produsere en kleslinje som er like respektløs som den er tilgjengelig - om du søker etter klær for kvinner eller menn, har Boom Bap akkurat det rette element av rampete streetwear for deg. Vi bare elsker det!

Boom Bap - provoserende fransk streetwear!

Det er en skarp og frekk sans for humor som går gjennom hele spekteret av Boom Baps klær og deres skamløst opprørske synspunkter er et frisk pust i den til tider bakstreverske motebransjen. Boom Bap streetwear gir deg klær fra det bankende hjertet av fransk gatekultur. Ideell for casualwear, dette klesmerket har et uttrykk som er vanskelig å ignorere. Kombinasjonen av kvalitetsklær og rå taktslag av Frankrikes pulserende gatebilde, bør gjøre at utvalget av klær fra Boom Bap som tilbys her i nettbutikken Zalando skulle være stort nok til at du kan finne det perfekte plagget for deg. Bla gjennom det fantastiske utvalget av Boom Bap klær, legg inn din bestilling og vent på at varene dine blir levert rett hjem til deg.