Katalog fra boohoo MAN

Filter (1)

187 produkter

Vis kultivert eleganse med nyheter fra Boss

Luksuriøse materialer med stilrent snitt. Med en drakt fra Boss ser du både sofistikert og profesjonell ut på jobb, og inntagende og kultivert ut for en kveld i operaen eller en galleriåpning. Både klær og tilbehør representerer en klassisk stil med det lille ekstra. 

Hverdag eller fest? Kle deg opp eller ned i kvalitetsklær fra Boss  

Når du føler deg vel og riktig antrukket, utstråler du selvsikkerhet og naturlig eleganse. Skal du i et formelt møte passer det godt med en drakt fra denne kolleksjonen. For en mer hverdagslig look, kan du prøve et par bukser i blått eller beige og kombinere dem med en lett strikkegenser og et par sneakers.

Uansett årstid satser Boss på myke og komfortable plagg med et avslappet snitt. Her finner du alt du kan ønske deg av bukser og tynne strikkegensere, stilfulle dresser og skjorter med rene linjer. For den stilbevisste kvinnen finnes elegante drakter, formsydde kjoler i strikk og bomull, feminine kåper og støvletter med enkle detaljer. Stilig tilbehør som klokker, belter og skjerf finnes både for han og henne. Kontraster som oversized og ultra-tettsittende er noen av ordene som kan karakterisere denne kolleksjonen. Kvinner kan gjerne bytte ut stiletthælene med tøffe støvletter med kraftige hæler, mens menn kan driste seg til å bære en skulderveske på tvers. 

Skjønnhet og enkelhet. Avslappet og flytende silhuetter. Dette er stikkord for plaggene fra Boss. Merket har klart overgangen fra å bli sett på som noe konservativ og formell, til å bli oppfattet som trendy, avslappet, elegant og typete. Denne overgangen er spennende, fordi kolleksjonen appellerer både til de yngre med interesse for mote og trender, og for de litt eldre som ønsker å kle seg stilfullt. Resultatet er som en drøm både når det gjelder snitt, detaljer og farger.