Bombers er absolutt et navn du bør merke deg, hvis du har en forkjærlighet for moderne og klassiske bombejakker. De originale jakkene har vært en sikker favoritt siden de først kom på markedet for over 60 år siden. Ser du etter en edgy jakke som antageligvis aldri kommer til å gå av moten, er dette et stilsikkert valg for både ham og henne.

Bombers Originals: Urban mote i over 60 år

Helt siden subkulturer adopterte den kule stilen med bombejakker på 1950-tallet, har det ikoniske plagget vært et tilbakevende innslag på motefronten. Fra å først være forbeholdt piloter i USAs luftforsvar, har de blitt dagens stilsikre go-to jakke blant trendy, unge mennesker. Et stort navn innen denne type jakker, er Bombers Originals. Det historiske merket har bevart den klassiske stilen med korte jakker, samt strikk i ermer og nede langs jakkekanten. Fargeutvalget, bruk av materialer og mønster derimot, er moderne, spennende og variert. Fra varme vinterjakker til lette sommerplagg, duse og friske farger til klassiske og nøytrale, du finner enkelt noe som både faller i smak og som passer for årstiden.

Et historisk plagg i en moderne verden

Bombejakken kan så absolutt kalles et historisk og ikonisk plagg, men heldigvis er den edgy, kule jakken stadig like populær. Ulike innslag av mønstre, tekstiler og farger gjør at den stadig er like fresh, og heldigvis er den lett å style. Digger du streetstyle og avslappet til hverdags, kan du bruke den med hettegenser, jeans og sneakers. Menn kan style opp en laidback stil med friske farger og mønster på genseren du har under, og gjerne med en caps på hodet. Og damer, her er det bare å slå seg løs med tilbehør som vesker, store øreringer og lekker, rød leppestift! Ønsker du å steppe opp stilen og gjøre deg klar for fest og eventyr, får ethvert antrekk et kult, rocka inntrykk om du kaster jakken over finstasen, enten det er pene skjorter eller lekre kjoler som gjelder.