Filter1

Bogs
Katalog

1 produkter

Regnstøvler fra Bogs kan hjelpe deg med humøret på alle regnværsdager uansett hvor du er. Bogs støvler er hippe og trendy og gjør vandringen gjennom sølepytter litt hyggeligere. De kommer i mange vakre farger og mønstre, og du kan få tak i dem med kort eller lang legg. For ikke å risikere svette føtter har støvlene fôr av tekstiler. Av den grunn er støvler fra Bogs bedre om du tenker å gå tur i regnet eller sykle gjennom sølepytter. Bruk dine gummistøvler med en flott fargerik regnjakke og en paraply i en frisk farge. Vi forsikrer deg om at selv den dystreste dag vil bli lysere. Sålene på disse støvlene har anti-slip og slitasje, og leggen er vid nok til at du kan bruke dem over jeans. Og ikke bare det - du kan også bruke dem med et skjørt og tights når det er kaldt, eller med bare legger og sokker når været er varmt.

Bogs - for tørre føtter på våte dager.

Noe som også er trivelig er at på innsiden av støvlene er det en fotformende innsåle som du kan ta ut om du vil. Du kan også erstatte den med din egen såle. Det gir derfor optimal gåkomfort. Med støvler fra Bogs vil dine føtter holde seg tørre, varme og komfortable på den stiligste måten. Se på kolleksjonen av Bogs støvler her hos Zalandos nettbutikk, og du vil bli overrasket over de morsomme fargene og den vakre designen.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Ankelboots

Fjellstøvler dame

Gåsko Dame

Natural Running Sko Dame

Regnjakke