Populære filter
95 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Blowfish Malibu er god på foten og bra for humøret

Har du noen gang lurt på hvordan ettermiddagen er i Malibu? Da kan du ta på deg et par Blowfish Malibu og føle det, for skoparene fra Blowfish Malibu er nettopp som en ettermiddag i Malibu. Komfortabel på foten og bra for humøret.

Hvorfor velge dette merket fremfor de andre, spør du kanskje. Jo, fordi hver eneste kolleksjon har nettopp den nye, tilbakelente estetikken som livsstilen i California har, nettopp dette levende og ungdommelige humøret.

De talentfulle designerne oversetter de globale trendene til det aller nyeste og stiligste, og gjør det unikt. Den kreative prosessen har med en forsiktig oppmerksomhet mot detaljene, og legger til kvalitet, stil og uventede vendinger til det endelige designet.

Den følelsen

Dette merket ble født i Malibu, California av talentfulle grunnleggere som slo seg sammen og skapte en hyllest til det stedet de elsker høyest, nemlig Malibu. Og med en kolleksjon for hver sesong, har Blowfish Malibu gledet alle som elsker sko siden.

Målet er at du skal få akkurat den følelsen, at «alder er en holdning», og at trendy sko av høy kvalitet kan komme til greie priser. Følelsen kommer ikke med en prislapp. Hver kolleksjon strever etter å fange den friske, ungdommelige livsgnisten, og en avslappet livsstil som eksisterer spesielt i Sør-California.

Vegan vinter eller fargerik platåsommer

Kolleksjonene holder en god stil med alt fra herlige platåsko til vinterstøvletter som ligner cowboyboots. Hver eneste modell kommer med unike detaljer som gjør den til en original i seg selv, enten du faller for den klassiske sorte eller du vil ha den fargerike platåskoen. Kraftig med iøynefallende spenner, eller slankere med elegant snøring. Uttrykkene varierer fra modell til modell, men alle har dette unike uttrykket som gjør at du kan fullføre antrekket ditt på en kul, avslappet måte.

Laget av erfarne og dyktige designere som hele tiden tenker fremover, og som er besatt av komfort, kommer det hele tiden originale design som passer inn med de seneste trendene. Kreative detaljer på sko av god kvalitet til en helt grei pris, gjør Blowfish Malibu til noe unikt.

Fang sommeren inn i et par fargerike Blowfish Malibu, og du vil kjenne akkurat den følelsen som designerne er ute etter. Nettopp denne behagelige ettermiddagen i Malibu. Kanskje i et par platåsandaler eller noen flatere slippers i alle regnbuens farger. Det er enkelt å finne seg en avslappet favoritt i denne kolleksjonen.