accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE NORGES FAVORITTMERKER

100 DAGERS ÅPENT KJØP

ALLTID GRATIS FRAKT OG RETUR

Zalando Nordic Blogger
Awards 2014

Norden har talt! Vi har nå funnet vinnerne av People's Choice Award i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Disse bloggerne vil representere landet sitt under prisutdelingen i København 25. september. Der vil den nordiske vinneren krones og få ta med seg hjem ett års shopping hos Zalando (totalverdi 1 200 €) og klær til en verdi av 1 000 € fra hvert av merkene Whyred, Jofama, Suit, Rains & Tiger of Sweden Jeans. I tillegg får hun sjansen til å delta i en fotoshoot for vår/sommersesongen 2015 i Berlin.


Avstemningen er ferdig

Avstemningen er ferdig og vi takker alle som har deltatt i avstemningen av People's Choice Award. Vi vil nå telle alle stemmene fra Norge, Danmark, Sverige og Finland. Motebloggeren med de fleste stemmene vinner People's Choice Award for hele norden! Den lykkelige vinneren vil kunngjøres under Zalando Nordic Blogger Awards den 25. september i København.


SVERIGE

Viktoria Möller – www.viktoriam.se
Viktoria har alltid engasjert seg for veldedighet og bærekraftig mote. I 2012 åpnet hun en Røde Kors vintagebutikk. I dag jobber hun også som frilansstylist og modell.


FINLAND

Vilma Peltonen – www.mycosmo.fi/news/author/vilmap
Modellen og universitetsstudenten Vilma kommer fra Helsinki. Bloggen handler om lifestyle, fotografi og wellbeing.


NORGE

Jeanette Walayat – www.wa2wo.blogg.no
Jeanette blogger om sine hverdagsoutfits med en ufeilbarlig sans for mote og stil. Hennes blogg gir også tips om beauty og klær generelt.


DANMARK

Lisa Kastleen – www.lisakastleen.com
Lisa har fokus på mote og make-up og deler av sitt daglige liv og sin lidenskap for musikk.