accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE NORGES FAVORITTMERKER

100 DAGERS ÅPENT KJØP

FRI FRAKT OG RETUR*

Black Friday Klokker

       
 

Finn din neste klokke under Black Friday

En klokke er ikke bare en klokke. Det er et viktig tilbehør som ikke bare viser tiden, men som også forteller mye om din personlighet. Noen ønsker store, prangende statement-klokker som blir lagt merke til, andre ønsker mindre, klassiske og mer elegante modeller. Noen sverger til gull- eller sølvfargete klokker, mens andre ønsker fargerike klokker som skiller seg ut. Uansett hva som passer deg best, finner du et bredt utvalg av ulike klokker under Black Friday.

Med alle disse ulike modellene å velge mellom, er det viktig å finne noe som passer nettopp deg. Er du klar for å dra på kontoret med en ny, svart dress, men føler at noe mangler? Velg en sølv- eller gullfarget klokke for å legge til det lille ekstra. Om du har lagt din elsk på en denimjakke, kan du gå for en tøff klokke med mørkeblå reim for og skape en gjennomført look.

Det er stadig vanligere å ha flere ulike typer klokker til forskjellige anledninger. Kanskje bør du velge en klassisk modell til et elegant selskap, mens du til hverdags kan ha en som passer bedre til din personlige stil. Velg en klokke med lys reim om sommeren, og en mørkere om vinteren – eller kanskje en knallrosa klokke for å virkelig skille deg ut?

Flotte gaver til både menn og kvinner

Enten det er du som skal kjøpe deg en ny klokke eller du skal kjøpe en gave til din kjære, så kan det være vanskelig å vite akkurat hvilken modell du bør kjøpe. Det finnes mange ulike klokker til både menn og kvinner.

Dameklokker er som regel lette og elegante med smale reimer, og rosegull er blitt en stadig vanligere farge blant dameklokker. Likevel finner du også større og røffere klokker her, som kun et svært trent øye ville kunne skille fra en herreklokke.

Akkurat som at dameklokker er små og nette, er herreklokker som regel det motsatte. Større, kraftigere og mer detaljert urverk er noe av det som kjennetegner dem, og de produseres som regel i mørkere farger, gull eller sølv.

Bruk din nye Black Friday-klokke på trening

Alle som er glade i trening og mosjon, bør ha en sportsklokke som en naturlig del av treningsgarderoben. Disse geniale oppfinnelsene registrerer både aktiviteten din om dagen og søvnen din om natten. Med kontinuerlig pulsmåling og ulike treningsfunksjoner gjør de det lettere for deg å fokusere på nettopp treningen. Gjør et kupp på en ny sportsklokke under Black Friday!