Populære filter
sizes
brands
Farge
Sportstype
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
17 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Følg Black Diamond opp i høyden

Enten du liker å klatre eller stå på ski, så er Black Diamond et valg for den kvalitetsbevisste. De har de samme erfaringene som det du har i fjellet, på is og snø, og disse erfaringene gir dem muligheten til å lage de aller beste klærne og utstyret til klatrere og skiutøvere verden rundt. De vet hva du trenger når du skal opp i høyden, og derfor kan du trygt pakke sekken med klær fra Black Diamond når du skal til fjells eller du skal opp i klatreveggen. Siden de som lager klærne bruker dem selv og er svært aktive selv, så vet de akkurat hva du trenger.

Helt enkelt en sporty look for en urban klatrer

Selv om Black Diamond begynte med klatreutstyr, så har de utvidet seg til å også lage klær. Klærne er alltid av den kvaliteten som det er godt å ha på seg i fjellet enten du klatrer eller står på ski. Når Black Diamond beveger seg inn i hverdagsklærne, så er det helt enkelt det at den sporty looken passer svært godt inn i dagens motebilde. Klærne passer derfor like godt inn i vanlig fritid som på fjellet. Du får helt enkelt den sporty looken. Flere av t-skjortene fra Black Diamond er laget av myk bomull med en rund hals. Motivene på t-skjortene er trykt på og vil gi inntrykk av at du er en urban klatrer. T-skjortene passer like godt i bybildet som i klatreveggen, på ferie eller i fritiden. Nettopp det at Black Diamond begynte å lage klatreutstyr i 1957 og bare har økt i omfang, gjør dem til en solid aktør som brukerne kjenner til over hele verden.

Klatre til topps i slitesterke bukser og vindtette jakker

Behagelige bukser i bomull som lar deg vri foten slik at du ligger stødig mot klatreveggen i alle slags vinkler, er helt klart å foretrekke når du skal til topps. For å nå toppen trenger du en slitesterk bukse som gjerne strekker seg litt uten at buksen strammer til når du må ta vanskelige valg i veggen. Det er også en fordel med strikk som strammer til rundt anklene, slik at buksen ikke glir opp når du er i posisjoner der du ikke kan dra den ned på plass igjen. For at klatreselen skal kjennes behagelig rundt hoftene, så er flere av buksene litt lenger bak enn framme. I tillegg er buksene romslige over kneet slik at du kommer deg til topps uten at det strammes til akkurat der du trenger å bevege deg. Når vinden tar et tak. er det greit å pakke seg inn i en jakke fra Black Diamond, enten det er en som gir ly for vinden på sommerstid eller om det er en vinterjakke som lar deg frese ned skibakken uten tanke på kulden. Vi har et bredt utvalg av sporty jakker fra Black Diamond, og ved siden av at jakkene holder været ute, så fullfører de det urbane, sporty uttrykket. Dermed kan du være sikker på at du får klær som er like funksjonelle som de er stilige.