Populære filter
133 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kreativt, fargerikt og lekent design med Birgitte Herskind fra København

Nyt de lekne, detaljerte og kreative plaggene fra Birgitte Herskind, som du ikke får andre steder.

Fra kvinnen med det samme navnet kommer dette fyrverkeriet av mote, design som er tydelig påvirket av omgivelsene, kultur og livet i en levende by som København. Det er i denne flotte og inspirerende hovedstaden Birgitte Herskind lever, designer, og bringer frem drømmen om å skape kvalitetsklær for den moderne kvinnen.

Klær som klarer å balansere det klassiske med det moderne, rå og barsk design som passer inn i alle situasjoner. Klesplaggene vil glede enhver moteløvinne til både å være elegant og eksklusiv, samtidig som alt passer til hverdagen.

Birgitte Herskind designer for den frie, moderne og motebevisste kvinnen

Birgitte Herskind har siden 2013 vært et spennende og frisk pust inn i moteverden. Hun har tilført flotte fargekombinasjoner og nye detaljer, samtidig som hun klarer å balansere elementene til en stiling og trendy miks, som er blitt populær hos mange moteinteresserte.

Det er minimalisme, men allikevel lekefulle klesplagg som du finner her. De er både dressy og mulige å ha på til hverdags. Det er rett og slett en herlig balanse mellom de kravene vi stiller til klærne vi har i garderoben. Om det er en mer uformell fest, eller en litt mer pyntet hverdag, så finner du noe som passer hos denne designeren.

Match plaggene på forskjellige måter, og lek deg med forskjellige antrekk. Vi i Zalando er rett og slett glade for å kunne tilby dette merket i vårt utvalg. Vi liker å bidra til at du oppdager ny og spennende design.

Kvalitet og presisjon i møte med italienske tekstiler hos Birgitte Herskind

Kan det bli bedre? Når du kler deg i en rålekker kjole, eller en mer elegant en, eller kanskje et langt, lekent skjørt fra Birgitte Herskind sitt herlige motehode, så får du en nydelig kombinasjon av tekstiler, mønstre og farger.

Du får nemlig tekstiler produsert hovedsakelig i Italia, som oser av stil og kvalitet, personlig valgt ut for å passe til hver kolleksjon. Det viktigste for dette klesmerket er å levere plagg med deilige stoffer, som har et uttrykk og tekstur, samtidig som det er av beste kvalitet. Alt henger sammen for å skape helhet.

Bli med du også på en mote som har tatt først Danmark, så Norden, og snart resten av verden med storm. Du kan være stolt, og glede deg over en herlig stil, samtidig som du har uslåelig komfort, om du velger street-style eller mer klassiske plagg fra Birgitte Herskind.