Bik Bok ble lansert av to nordmenn i 1973. Deres konsept var å tilby unge jenter moteriktige klær som ikke kostet skjorta. Det tok ikke lang tid før Bik Bok ble et kjent navn, og deres kreasjoner ble solgt i butikker i både Norge og Sverige. Fem år senere åpnet de deres første butikk i Oslo. I dag har Bik Bok etablert seg som en favoritt blant motebevisste jenter som lever og ånder for trender. Med over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike, er det trygt å påstå at Bik Bok har oppnådd internasjonal suksess.

Bik Bok – trendy til enhver tid

Inspirert av de siste trendene fra catwalken og Skandinavisk street stil, skaper Bik Bok sesongbaserte kolleksjoner som gjør det enkelt for moteinteresserte jenter å skape deres egne personlige stiler. Et hint av attityde kombinert med et smil – det er Bik Bok! På Zalando.no er vi stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av spennende nyheter samt fristende tilbud fra dette norske merket. Enten du skal på skole, jobb, i bursdagsselskap eller bare slappe av hjemme på sofaen, så finnes det en look for enhver anledning. Og med de gode prisene som merket har å tilby, trenger du ikke tømme bankkontoen for å følge de siste trendene!

Sjekk ut

Trendy chic med klær fra Bik Bok

Bik Bok er merket for deg som liker å følge med på de siste trendene fra catwalken, og som samtidig setter pris på avslappet skandinavisk street-style. Med plagg fra Bik Bok er du klar for enhver anledning, enten du skal på skole eller jobb, på date, fest eller vil slappe av hjemme. Det norske merket er blitt en sikker vinner i garderoben til motebevisste jenter som er unge til sinns.

Bak merket Bik Bok står to nordmenn som opprinnelig ønsket å starte et fashion jeansbrand for unge kvinner. Merket ble så populært at kolleksjonene raskt ble utvidet til å inneholde alt av klær og en rekke accessoirer. Klesmerket har nå utsalgssteder over hele Skandinavia og flere steder i Europa, men du behøver ikke gå lenger enn til nettbutikken for å klikke deg hjem noen nye favoritter til garderoben. Bik Bok følger med på de siste trendene, slik at du raskt skal få det nyeste fra catwalken servert til en rimelig penge. Slik kan du mikse og matche og lage din egen stil uansett personlighet og anledning. Kolleksjonene inneholder alt fra en rekke basisplagg, til skikkelige statement pieces og de siste must-have plaggene. Du finner blant annet et stort antall jeans og bukser i ulike varianter, kjoler, skjørt, t-skjorter, bluser, gensere, badetøy og behagelig treningstøy. Se utvalget fra Bik Bok kolleksjonen her i nettbutikken og hent inspirasjon til ditt neste antrekk.