Katalog

57 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kledd i regnbuens farger

United Colors of Benetton har med sin sterke fargepalett og spennende mønstre blitt et kjent merke for de fleste. Vi heier også på at de ønsker å gjøre klesproduksjonen mer miljøvennlig.

Lekende design

Det italienske motehuset startet opp allerede i 1965, og er i dag en stor suksess verden over. De leker med fargesammensetninger og mønstre for å produsere klær som tiltrekker seg oppmerksomhet. Resultatene er vakre basisplagg som du kan ta med deg gjennom mange sesonger. Motehuset lager produkter som skal holde lenge, for å unngå bruk og kast. Her finner du klær for de fleste, med kolleksjoner for menn, kvinner og barn. 

Innovasjon er en av Benettons grunnpilarer. De er også kjent for sin universelle kommunikasjon. De har ofte klart å bli sosiale snakkiser, og har vekket kulturelle debatter gjennom sine motekampanjer og sitt arbeid. Firmaet har dessuten vært tidlig ute med miljøvennlige endringer. De startet et samarbeid med detoxprogrammet til Greenpeace for å begrense utslipp av miljøfiendtlig avfall fra tekstilindustrien. Dette bidrar selvfølgelig til at merket får en stor stjerne hos oss. 

Ton opp dine antrekk

Med sterke farger som hovedfokus er plaggene fra Benetton utmerkede for å tone opp et ellers forsiktig antrekk. Et grått skjørt får raskt en helt ny look med en fargerik topp, eller med stilige jeans. Merket designer klær for alle årstider. Her finner du plagg som passer perfekt til lag på lag-metoden som er en anvendelig måte å style antrekk på her i Norden. Jakker, behagelige gensere, stilige skjorter og tilbehør – her finner du alt.

Med sin edgy fargepalett fremstår klærnes snitt og passform som klassiske og preppy. Dette er plagg som passer perfekt hvis du ønsker å gå rett fra jobb til arrangementer uten å måtte gjøre endringer i stilen. Merket tilbyr også undertøy. Med sitt varierte utvalg blir Benetton et klesmerke for hele din hverdag. 

Kul kvalitet

For kvalitetsbevisste foreldre finnes det også et rikt utvalg med klær til barn med inspirerende sitater og humor for fargeglade gutter og jenter. Alt fra lune ullklær til lette bomullstopper gjør at barna kan kle seg både fornuftig og kult. Dessuten sørger den høye kvaliteten for at du kan arve klærne videre.

Benetton har blitt det merket som man alltid kan gå tilbake til for å finne noe nytt og spennende. De skuffer aldri, og er en sikker vinner når du ønsker å sette farge på tilværelsen.