Katalog

Populære filter
19 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Andre Romell Young, bedre kjent som Dr. Dre, har en lang karriere innen Hip-Hop bak seg. Fra en sped begynnelse i diverse band på 80-tallet, via gjennombruddet med N.W.A. og solodebuten på 90-tallet, og videre som musikkprodusent på 2000-tallet. I 2009 startet han et samarbeid med Monster Cable som produserte beats by dre under lisens frem til 2012. Beats Electronics produserer nå hodetelefonene på egenhånd, og disse markedsføres i samarbeid med mange navn du garantert kjenner til: David Guetta, LeBron James, Lady Gaga og P. Diddy, blandt andre.

Finn dine beats by dre hos Zalando

  • STUDIO - Sitter komfortabelt på hodet ditt med sine omsluttende puter. Har også støykansellering. Med disse beats by dre følger det med to kabler: En beregnet kun for musikk, og en med integrert mikrofon til bruk med telefonen.
  • PRO - Designet for lydteknikere, musikere og alle som tar lyd seriøst. Ingen billig plastikk; lær og aluminium sørger for topp kvalitet og holdbarhet. beats by dre PRO gir også god demping av lyd utenfra med sine store, omsluttende puter.
  • WIRELESS - For trådløs komfort hvor som helst. Lyden du kjenner fra andre beats by dre, men uten forstyrrende kabler. Med fjernkontroll på hodetelefonene for enkel og kjapp styring av musikken uten at du behøver å dra mp3spilleren opp av lomma. Gir deg 10 timer med trådløs musikk.
  • SOLO - En lettere og mer kompakt variant av STUDIO som ikke har omsluttende puter men sitter øret. Passer perfekt ned i vesken uten at du går glipp av beats by dre sin karakteristiske lydsignatur. Disse har også innebygget mikrofon så du slipper å ta av deg hodetelefonene når du mottar en telefonsamtale.
  • MIXR - David Guetta utfordret Dre til å lage lette og holdbare øreklokker. Med ekstra høyt lydnivå og dyp, dyp bass og vridbare klokker er disse perfekte for festens DJ. De tar også enten to inputs, eller lar deg plugge inn et annet sett med øreklokker for å dele musikken din med en kompis.
  • TOUR - Når du skal ut på reise, eller bare er på farten og ikke vil ha med deg store øreklokker har beats by dre også øreplugger. Med praktisk etui og plastikhetter i flere størrelser er du sikret at de passer, og at de til enhver tid er beskyttet.
  • EXECUTIVE - Også beregnet på reising. Med sin lette vekt og vridbare & foldbare elementer er de lette å få med seg uansett om det er en transatlantisk flyreise eller en kort taxitur.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Se også

Hodetelefoner Herre

Caps

Sneakers Høy