Basketball

Dunk inn stilen

Alle produkter

Basketball Corner

NBA Signature Lines

Jordan Performance

Mitchell & Ness

WHY NOT ZER0.4

NBA Signature Lines

Jordan Performance

Mitchell & Ness

WHY NOT ZER0.4

NBA Signature Lines

LeBron James eller Stephen Curry? La deg inspirere av din favoritt NBA-stjerne og shop t-skjorter, hoodies og sneakers som vil ta ditt spill (og stil) til et nytt nivå.
Dunk inn stilen

Toppmerker

Basketball shop

Dersom basketball er din sport og du er på jakt etter nytt treningstøy, sko og kanskje til og med utstyr til treningen din, er du kommet til helt riktig sted. Vår basketball shop er nemlig spekket med alt du trenger for å få maksimalt utbytte av basketballtreningen din.

Komfortabelt og velfungerende

Det er særlig viktig å ha velfungerende klær og sko når det gjelder trening, og basketball er intet unntak. Et godt tips er å gå for kompresjonstøy, noe som er hyppig brukt innen ballsport og lagidretter for å forebygge skader. Tenk langsiktig og invester for eksempel i tights fra populære 2XU som fungerer ypperlig under basketballshortsen. Driver du i tillegg med løping og styrketrening som alternativ trening er den perfekt også for til dette.

Stilsikker og

I dag som en sporty stil og den såkalte athleisure-trenden er kommet for fullt i motebildet kan du virkelig glimte til i ditt nye treningstøy når du spiller basketball. Er du en stor tilhenger av denne trenden og liker å kle deg avslappet og kul kan du investere i en komfortabel og fresh hoodie som du også kan bruke utenfor banen. Når det gjelder fottøyet ditt er det et must at de er komfortable, støtter og gjør jobben sin. Heldigvis er det i dag et stort utvalg av basketsko på markedet som scorer høyt på dette samtidig som stilfaktoren er høyere enn på lenge.

Vis mindre

Hva med 10% rabatt?*

Abonner på nyhetsbrevet

Motta nyheter og stilinspirasjon per e-post fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.