Halvhøye støvletter til barn

Populære filter
239 produkter

Særlig for små barn kan det være vanskelig å finne varme, beskyttende sko som kan gjøre dem glade selv i kaldt eller vått vær. Booties for kids er den ideelle skoen for barn som liker å leke ute. De innfrir akkurat slike krav. Booties for barn er mer solide enn vanlige sko, med sterke såler, et godt grep så de ikke glir, og ofte varmt og deilig for. Booties for barn vil virkelig motstå kaldt vær, men også passe for alle dager. Når det regner er selvsagt “wellies” for barn perfekte, men for vanlig utevær vil booties for barn gjøre dem komfortable og glade hvor de enn går og hva de enn holder på med.

Halvhøye barnestøvler – perfekte for utendørs lek!

Alle barn burde ha et par halvhøye støvler for lek i parken. Det er derfor Zalando.no nå kan tilby et stort utvalg av halvhøye støvler for barn. Bla gjennom utvalget og finn dine favoritter i dag. Sjekk om det er salg også, du kan godt finne et par ballerinasko eller noen stilige lærstøvler. På Zalando er det alltid gratis levering, så hvis du bestiller nå får du barnestøvlene på døren om noen dager. Hvis du ikke er helt fornøyd med kjøpet kan du benytte vår 30-dagers returrett.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Skolesekker

Sport Barneskjerf