Stoffbukser

1,905 produkter

Barna er høyt og lavt og plutselig slår de kråke. Da kan ikke stramme og ukomfortable klær stoppe dem. Alle barn trenger en myk stoffbukse til lek og utvikling. I Zalandos nettbutikk finner du de tøffe, fargerike stoffbuksene som barna vil gå med. Vi har et stort utvalg av treningsbukser, chinos og leggings. I både blå, rosa og med prikker på. Med fokus på detaljer som kule trykk, lommer og stilig mønster har vi stoffbukser for en hver smak. Mange av de store motemerkene produserer gode klær for barn med kule former og fasonger. Vi har de kjente merkene som LEGO Wear og Hummel. Det finnes typiske stoffbukser for barn og det finnes trendy voksenmodeller i miniatyr. Det er lett og shoppe moderne bukser også til barn i nettbutikken. Vi har stoffbukser til barn i alderen null til 16 år. Uansett alder har vi typiske jentebukser og guttebukser, så vel som stoffbukser som passer begge.

Stoffbukser barn kan bevege seg i!

Til en aktiv ungdom har vi deilige treningsbukser med strikk i livet som passer sammen med gode joggesko og en t-skjorte. Til en litt mer pyntet hverdagslook har vi stoffbukser i bomull og viskose med knapp og tidsriktig snitt. Tar du en titt i nettbutikken Zalando.no vil du se det store utvalget av klær til barn og unge. Vi har skjorter og gensere så vel som sko og ytterjakker. Gå våren og sommeren i møte med deilige klær som tåler en tur i sandkassen og en klatretur i trærne. Vi har stoffbukser og andre klær til barn av beste kvalitet. Velkommen som kunde hos Zalando.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Overgangsjakker for Barn

Barn Strikkejakker

Accessoirer til Barn

Barneluer