Barneklær, sko og accessories på salg

Populære filter
96 produkter

Bisgaard barneklær og sko på salg

Helt fra begynnelsen har Bisgaard hatt en ambisjon om å lage klær og sko til barn med den aller beste kvaliteten, i tillegg til å være bærekraftige, stilige og komfortable. At du kan finne Bisgaard barneklær og sko på salg her hos Zalando, er virkelig et kupp i seg selv. Da kan du sikre deg den aller beste kvaliteten til en pris som lommeboka liker.

Bisgaard er innovative og langt fremme i utviklingen i rekken av skandinaviske merker, som er opptatt av en samvittighetsfull bruk av materialer og bærekraftig produksjon. For Bisgaard dreier det seg om å bidra til en barndom uten kjemiske tilsetningsstoffer, og gjøre bærekraftige valg enkle med minimal påvirkning på miljøet.

Med hjertet, lidenskapen og nøye planlegging i alt de gjør hele veien fra design til produksjon og distribusjon, jobber Bisgaard bare med naturlige, pustende materialer som lær, ull og bomull, og naturgummi.

Tradisjonelt håndverk og naturlige materialer

Nøkkelen til suksessen ligger nettopp i bruken av disse naturlige materialene i produksjonen i Portugal. Her produseres skoene med et sterkt fokus på de smarte detaljene som du finner igjen i alle par. For eksempel et søtt hjerte på siden, lekre sømmer og solide yttersåler. Alt til en fot som skal vokse. Alle materialer som er til overs, bli brukt i en senere produksjon og overflødig gummi blir resirkulert for at ingenting skal kastes.

Bisgaard tenker på denne måten fra start til emballasjen, slik at du trygt kan kjøpe de skoene med stjerner til gutten din, og samtidig tenke på hvordan verden blir når føttene hans er utvokst. Med god støtte i både såle og sko gir dette rom for å utviklingen i riktig retning, og det med en smart stil.

Her kan du utforske sporty joggesko, varme vintersko og vanntette TEX modeller på Bisgaard barneklær og sko på salg. Velg på øverste hylle når det gjelder komfort og fleksibilitet for føttene til eventyrlystne barn.

Fra trendy ballerina til varme TEX

Ja, det er sant. Bisgaard produserer alt fra nydelige små ballerinasko til varme TEX til vinteren. Og her er parene på salg til en hyggelig pris. Lekre joggesko med stjerner og glitter, eller glitrende ballerinaer til lette vårdager, passer godt på små barneføtter når de utforsker verden og vokser seg større både i kropp og sinn.

Pass på å sikre deg et eller to par i riktig størrelse, for de mest populære størrelsene går hurtig unna her på Bisgaard barneklær og sko på salg. Finn favorittparene og bestill dem i dag.