Katalog fra ASICS

Merke
Pris
84
84
1995
1995
krkr

731 artikler

Sorter etter:
Side 9 av 9
FUZEX - Treningsjakke - performance black GEL-SOLUTION SPEED 3 CLAY - Tennissko utendørs - white/silver GEL-ROCKET 7 - Volleyballsko - black/white/silver NITROFUZE TR - Treningssko - carbon/imperial/black FUZOR - Nøytrale løpesko - thunder blue/white/black FUJITRAIL - Topper langermet - keylime CLUB - Sports shorts - real white GEL-CUMULUS 18 - Nøytrale løpesko - island blue/black/vermilion MARATHON RACER - Sportssokker - real white GEL-BLADE 5 - Håndballsko - green gecko/black/dark grey Treningsskjorter - diva pink Treningsskjorter - aqua splash heather ACCELERATE - Sportsjakke - jungle green GEL-DS TRAINER 22 NC - Løpesko konkurranse - safety yellow/thunder blue/indigo FUZEX - Tights - sea wave diva pink NITROFUZE - Nøytrale løpesko - aloe/silver/hot orange FUZEX LYTE 2 - Nøytrale løpesko - thunder blue/black/white GEL-BLADE 5 - Håndballsko - vermilion/black/safety yellow Treningsskjorter - dark grey heather Sports-BH - carpe diem FUZEX - Treningsskjorter - shark GEL-FORTITUDE 7 - Nøytrale løpesko - blue jewel/silver/flame orange GEL-VOLLEY ELITE 3 - Volleyballsko - blue jewel/white/hot orange RACE - 3/4 sports trousers - picado diva pink GEL-GAME 6 CLAY - Tennissko utendørs - white/indigo blue/safety yello Treningsskjorter - black ELITE - Treningsskjorter - performance black ELITE - Treningsskjorter - octagon koi Sports shorts - dark grey/performance black Tights - performance black GEL-SONOMA 3 G-TX - Løpesko for mark - black/onyx/dark grey GEL-SONOMA 3 G-TX - Løpesko for mark - insignia blue/black/cosmo pink BALANCE - Tights - performance black FUZEX - Sportsjakke - whisk real white GEL-DS TRAINER 22 - Løpesko konkurranse - carbon/black/safety yellow

”En sunn sjel i en sunn kropp.” Grunnprinsippet bak navnet ASICS klinger godt for et merke som er ekspert på treningssko. Navnet er en forkortelse av det samme uttrykket på latin; ”Anima Sana In Corpore Sano.” Det som på slutten av 40-tallet startet som en japansk produsent av basketballsko, kalt Onitsuka, har nå utviklet seg til å bli en verdensomspennende leder innen sportssko og treningsutstyr i topp kvalitet.

Best på løpesko

I dag lager ASICS treningstøy og sportssko til all mulig slags sport. Materialene i produktene fra ASICS er av ypperste klasse hva gjelder tekniske egenskaper. Produktene testes grundig før de slippes på markedet, og bedriften sørger for at alle produkter veier så lite som mulig. Målet er å gi folk det ypperste utstyret for å skape de best mulige resultatene.

De siste årene har ASICS løpesko blitt rangert blant de beste på markedet over hele verden. Prisvinnende sko som GEL-NIMBUS og GEL-KAYANO har vært på markedet i over ti år og er fortsatt populære favoritter. Her på Zalando finner du begge modellene sammen med hundrevis av andre produkter fra ASICS. Vi fører et bredt sortiment sko og tøy til trening for herre, dame og barn. De sømløse toppene fra ASICS er spesielt komfortable og nyttige til mange idretter og aktiviteter. Treningstightsene har gode pusteegenskaper og de hendige jakkene veier minimalt. ASICS design er trendy og funksjonelt på samme tid. Med det beste treningsutstyret, blir humøret på topp og resultatene lettere å nå.

Andre interessante produkter