Katalog fra ASICS

Merke
Pris
79
79
1995
1995
krkr

721 artikler

Sorter etter:
Side 4 av 9
2 PACK - Sportssokker - directoire blue Sports-BH - performance black ROAD QUARTER - Sportssokker - performance black LOGO - T-shirts med print - performance black SPIRAL - T-shirts - directoire blue BASE - Tights - performance black power Tights - indigo blue Sportssokker - dark grey/camelion rose 3/4 sports trousers - performance black SECRET 3 PACK - Treningssokker - white LYTE 3 PACK - Sportssokker - limoges T-shirts med print - performance black ACCELERATE - Sportsjakke - performance black Sports shorts - performance black SECRET 3 PACK - Treningssokker - performance black FUZEX - T-shirts med print - camo geo performance black RACE - Tights - lite stripe black FUZEX - T-shirts med print - camo geo directoire blue Sports-BH - performance black TECH - Fleecejakke - performance black STRIPE - T-shirts med print - red clay Treningsbukser - performance black FUZEX - Sports shorts - performance black SPEED QUARTER - Sportssokker - limoges CLUB - Treningsjakke - castlerock THERMOPOLIS - Treningsbukser - dark grey heather Tights - performance black/directoire blue ROAD QUARTER - Sportssokker - real white HEATHER - T-shirts med print - charcoal grey heather Treningsskjorter - black heather/real white ATHLETE - Treningsskjorter - real white LYTE 3 PACK - Sportssokker - cosmo pink T-shirts - indigo blue Genser - black FUZEX SEAMLESS - T-shirts med print - dark grey FUZEX SEAMLESS - T-shirts med print - directoire blue CLUB - T-shirts med print - grey CHALLENGER - Sports shorts - castlerock CLUB - Sports shorts - castlerock Genser - performance black T-shirts - brilliant white CLUB CLASSIC - Treningsskjorter - real white LAYERED 2-IN-1 - Treningsskjorter - performance black STRIPE - T-shirts med print - limoges heather STRIPE - T-shirts med print - martini olive COLOR BLOCK - Sports-BH - performance black SEAMLESS - T-shirts med print - dark grey heather Sports shorts - performance black BASE - T-shirts med print - energy green KNIT - Sports shorts - performance black CLUB - Treningsskjorter - arctic aqua CLUB CLASSIC - Treningsskjorter - glacier sea Treningsskjorter - performance black THERMOPOLIS - Treningsskjorter - dark grey heather FUZEX - Sportsjakke - performance black Sports shorts - performance black SEAMLESS - T-shirts med print - performance black T-shirts med print - heather grey/black CLUB - T-shirts - real white STRIPE - T-shirts med print - dark grey heather/performance black

”En sunn sjel i en sunn kropp.” Grunnprinsippet bak navnet ASICS klinger godt for et merke som er ekspert på treningssko. Navnet er en forkortelse av det samme uttrykket på latin; ”Anima Sana In Corpore Sano.” Det som på slutten av 40-tallet startet som en japansk produsent av basketballsko, kalt Onitsuka, har nå utviklet seg til å bli en verdensomspennende leder innen sportssko og treningsutstyr i topp kvalitet.

Best på løpesko

I dag lager ASICS treningstøy og sportssko til all mulig slags sport. Materialene i produktene fra ASICS er av ypperste klasse hva gjelder tekniske egenskaper. Produktene testes grundig før de slippes på markedet, og bedriften sørger for at alle produkter veier så lite som mulig. Målet er å gi folk det ypperste utstyret for å skape de best mulige resultatene.

De siste årene har ASICS løpesko blitt rangert blant de beste på markedet over hele verden. Prisvinnende sko som GEL-NIMBUS og GEL-KAYANO har vært på markedet i over ti år og er fortsatt populære favoritter. Her på Zalando finner du begge modellene sammen med hundrevis av andre produkter fra ASICS. Vi fører et bredt sortiment sko og tøy til trening for herre, dame og barn. De sømløse toppene fra ASICS er spesielt komfortable og nyttige til mange idretter og aktiviteter. Treningstightsene har gode pusteegenskaper og de hendige jakkene veier minimalt. ASICS design er trendy og funksjonelt på samme tid. Med det beste treningsutstyret, blir humøret på topp og resultatene lettere å nå.

Andre interessante produkter