Katalog

Populære filter
39 produkter

Apple for en fresh hverdag

Her hos Zalando finner du ikke bare alt du trenger av klær og mote, men også tilbehør og annet som kan hjelpe deg gjennom hverdagen. Også i disse kategoriene finner du kjente merkevarer, som blant annet Apple.

I 1976 ble dette nå verdenskjente og utrolig suksessfulle merket født. Bak tanken var Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne. Merket reiste fort til massesuksess, og har vært på verdenstoppen i lang, lang tid.

Nå finner du en rekke produkter fra Apple her hos Zalando, blant annet en mengde ulikt tilbehør. Velg blant praktiske og stilfulle alternativer, og finn det du trenger til din hverdag, med Apple.

Appletilbehør for den stilbevisste

Det er ikke til å komme unna at tilbehør som matcher hovedproduktet gir en bedre brukeropplevelse. Her hos Zalando finner du Apple-tilbehør som er spesialdesignet for nettopp dine produkter, og som gir deg mengder av stil i tillegg.

Velg for eksempel et telefondeksel i favorittfargen din, og match med nøkkelelementer i garderoben din. Har du for eksempel et par røde sko eller en rød jakke som fast inventar, kan du gjerne velge et rødt deksel til mobilen.

Du kan selvfølgelig også velge en farge som lener seg mot det litt mer nøytrale, som da også selvfølgelig vil sømløst og subtilt snike seg inn sammen med garderoben din, og matche alt du kunne komme til å ha på deg. Da er alternativer som mørkegrått eller -blått gode.

Hold fast i stil

Ettersom dagens mobiltelefoner fort bare blir større og større, kan det selvfølgelig være kjekt med tilbehør fra Apple som lar deg holde godt grep om investeringen din. Her hos Zalando finner du for eksempel airtag loops, og annet tilbehør som enkelt lar deg holde fast mobilen i stil.

Velg blant en rekke ulike farger, og sikre både stilen og mobilen din. Match fargen med dekselet ditt, eller gå for en kontrastfarge som fanger oppmerksomhet og viser ditt stilbevisste jeg.

Uansett hva du er på utkikk etter, kan du stilsikkert lete etter tilbehør fra Apple her hos Zalando. Vi har fargene og løsningene du trenger for å gjøre hverdagen litt mer fargeglad – og ikke minst praktisk. Se gjennom utvalget vårt, og la deg inspirere. Kanskje vil du ende opp med å tilføye en ny favorittfarge til garderoben, og svinge stilen din i en ny og spennende retning. Tilbehøret er kanskje smått, men mulighetene er mange og store.