Filter1

Apart
Katalog

74 produkter

null

Glam deg opp i feminine snitt og toner fra Apart

Det tyske varemerket Apart er kjent for å skape kvinnemote av høy kvalitet. De fører kjoler, skjørt, bukser og bluser for hverdag og fest, og i tillegg har de designet en lekker kolleksjon av brudekjoler.

Finn stilen med balansert eleganse

Eleganse handler om balanse mellom proporsjoner. Overrask med farger, utradisjonelle snitt og tilbehør. Prøv deg frem, og finn ut hva som passer din kropp. Skal fokus være på midjen, på skuldrene eller på bena? Her vil du finne kjoler for alle former og fasonger. 

Velg din kjole etter anledningen. Romantisk middag for to eller jentekveld på byen? Ønsker du å være veldig pyntet, eller mer nedtonet og hverdagslig? Hvilken lengde og mønster bør du gå for? Lange kjoler passer best på kveldstid, mens kjoler og skjørt som stopper ved knærne er fine på jobb eller en tur ut på byen etter arbeidstid. 

Strål litt ekstra med en glamorøs og feminin kjole

Med riktig styling kan den samme kjolen brukes ved flere anledninger. En løstsittende sommerkjole kan for eksempel styles ved hjelp av et tynt lakkbelte i livet. Sett opp håret, ta på deg et par pumps og heng en liten skulderveske over skulderen – så er du klar for bryllupsfesten. For en kveld ute på bar kan du velge en sexy, glamorøs kjole med vakre blonder som fremhever din feminine side. 

For de virkelig spesielle anledningene som krever sin kjole er det verdt å sjekke ut de lange ball- og aftenkjolene fra Apart. Prøv en fotsid, metallisk aftenkjole i empirestil med plisseskjørt og v-utringning i ryggen. Ha håret løst og ta på deg et par høye hæler i gull. Bruk enkle smykker. Med et slikt antrekk vil du føle deg som i et eventyr.