Katalog

Laura Cramer og Starr Hout lanserte Apiece Apart i 2008 med ideen om å skape en enkel garderobe. Mens de to bestevennene elsket mote og ønsket seg Pheobe Philo design og vintageskatter, fant de begrensninger når det gjaldt både tid og penger, noe som gjorde at det ble tøft å finne det de virkelig ønsket. Merket Apiece Apart ble født på en tur vest i Texas på designernes 30-årsdager, og var inspirert av det vakre landskapet og unnfanget med ideen om å skape en enkel garderobe som kan pakkes inn i en eneste koffert, satt sammen av enkle plagg som kan mikses og matches for alt og til hva som helst. Bla gjennom Zalando og du vil bli overrasket over dette fantastiske merket.

Apart - Mote som passer hvor og når som helst!

Apiece Apart er en kolleksjon av basisklær som bygger opp garderoben, og som er like allsidig som kvinnene som bruker dem. Merket kjennetegnes av rene linjer, chic, enkle former, uforlignelig skreddersøm og vakre stoffer. Det balanserer det enkle med det sofistikerte. Merket inspireres av moderne arkitektur og enkle former, og er dedikert til teorien om at «less is more». De leverer den perfekte miks og match blandingen til garderoben. Her på Zalando vil du finne klær som kvinner har sett etter - klærne som kvinner vil bruke hver dag og elske livet ut. Stykker som er designet til et aktivt, rikt og kreativt liv. Med Zalando har shopping på nett aldri vært så enkelt og så gøy.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Glam deg opp i feminine snitt og toner fra Apart

Det tyske varemerket Apart er kjent for å skape kvinnemote av høy kvalitet. De fører kjoler, skjørt, bukser og bluser for hverdag og fest, og i tillegg har de designet en lekker kolleksjon av brudekjoler.

Finn stilen med balansert eleganse

Eleganse handler om balanse mellom proporsjoner. Overrask med farger, utradisjonelle snitt og tilbehør. Prøv deg frem, og finn ut hva som passer din kropp. Skal fokus være på midjen, på skuldrene eller på bena? Her vil du finne kjoler for alle former og fasonger. 

Velg din kjole etter anledningen. Romantisk middag for to eller jentekveld på byen? Ønsker du å være veldig pyntet, eller mer nedtonet og hverdagslig? Hvilken lengde og mønster bør du gå for? Lange kjoler passer best på kveldstid, mens kjoler og skjørt som stopper ved knærne er fine på jobb eller en tur ut på byen etter arbeidstid. 

Strål litt ekstra med en glamorøs og feminin kjole

Med riktig styling kan den samme kjolen brukes ved flere anledninger. En løstsittende sommerkjole kan for eksempel styles ved hjelp av et tynt lakkbelte i livet. Sett opp håret, ta på deg et par pumps og heng en liten skulderveske over skulderen – så er du klar for bryllupsfesten. For en kveld ute på bar kan du velge en sexy, glamorøs kjole med vakre blonder som fremhever din feminine side. 

For de virkelig spesielle anledningene som krever sin kjole er det verdt å sjekke ut de lange ball- og aftenkjolene fra Apart. Prøv en fotsid, metallisk aftenkjole i empirestil med plisseskjørt og v-utringning i ryggen. Ha håret løst og ta på deg et par høye hæler i gull. Bruk enkle smykker. Med et slikt antrekk vil du føle deg som i et eventyr.