Katalog

Populære filter
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gjør deg klar for fjelltoppene med Alpina på hodet

Alpina er merket for deg som vil ha skiutstyr med rått design, samtidig som du føler deg trygg på at funksjonalitet og sikkerhet er på toppnivå. Ikke bare er skihjelm et must for å beskytte deg mot hodeskader, men det har faktisk blitt supertrendy med tøffe hjelmer de siste årene.

Kvalitetsprodukter fra et ledende merke

Den markedsledende produsenten av skiutstyr har levert kvalitetsprodukter til utendørsentusiaster i mange år. Den solide erfaringen gjør at du kan føle deg trygg når du velger hjelmer, skibriller og annet utstyr fra Alpina. God sikkerhet er nemlig avgjørende for herlige dager i bakken. Produktene blir kontinuerlig testet og utviklet for at du skal få så mange gode opplevelser som mulig.

Hjelm, briller og annet utstyr fås nå i mange kule farger og stilige design. Vi kan ikke annet enn å digge denne hotte trenden som samtidig holder oss trygge i bakken. Høyteknologiske hjelmer er rett og slett uunnværlig når du skal suse nedover løypene i full fart, og da skader det ikke at du samtidig har et lekkert antrekk på deg med en matchende hjelm.

Høyteknologisk utstyr med full komfort

Dagens moderne hjelmer og skibriller er laget ved hjelp av avansert teknologi, noe som resulterer i brukervennlige produkter som veier lite. Du unngår dermed unødvendig belastning på nakken, og utstyret er behagelig i bruk. Det er dessuten viktig å velge utstyr som passer perfekt. Du bør ikke slurve når du velger ut det nye utstyret ditt.

Hjelmen skal for eksempel verken klemme eller bevege seg når den sitter på hodet ditt. Pass også på at skibrillene er komfortable å ha på seg, samtidig som de sitter godt fast. Alpina tilbyr praktiske og stilige briller som er ripe- og bruddsikre, samtidig som god UV-beskyttelse sørger for at du ikke skader øynene dine i den skarpe solen.