Katalog

1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Å velge seg det rette utstyret til fartsfylte skiturer, er ikke alltid lett. Det å kunne stole på et merke som bruker en stor del av tiden sin på egen utvikling av nettopp slikt utstyr, er en stor fordel. Siden starten på begynnelsen av 80-tallet, har Alpina satt standarden for både sikkerhet, teknologi og brukervennlighet. Det som begynte med et par beskjedne skibriller, utviklet seg raskt til noe mye mer.

Alpina – navnet sier det meste

Alpinentusiaster har helt sikkert hørt om dette merket før, men for de som ikke er like kjent med det, kan vi avsløre at du har snublet over en av favorittene blant de som virkelig vet hvordan man kommer seg gjennom de svarte løypene. Alpina har lagt mye arbeid ned i å utvikle sin egen teknologi og sine egne metoder, og det har resultert i både briller, hjelmer, støvler og sko som setter standarden for mange av de andre produsentene av skiutstyr. Som Alpina selv sier, så er det lidenskapen for løypene, ski, fart og spenning som ligger til grunn for alt de gjør, og hvis du trenger utstyr som lar deg ta løypene på din måte, så er dette noe for deg. Noen av verdens beste utøvere sverger til utstyret fra Alpina, og det er ikke uten grunn. Det stiligste og beste utstyret kommer fra de som virkelig legger sjelen sin i å få mest mulig ut av vinterlandskapet.

Andre interessante produkter

Gjør deg klar for fjelltoppene med Alpina på hodet

Alpina er merket for deg som vil ha skiutstyr med rått design, samtidig som du føler deg trygg på at funksjonalitet og sikkerhet er på toppnivå. Ikke bare er skihjelm et must for å beskytte deg mot hodeskader, men det har faktisk blitt supertrendy med tøffe hjelmer de siste årene.

Kvalitetsprodukter fra et ledende merke

Den markedsledende produsenten av skiutstyr har levert kvalitetsprodukter til utendørsentusiaster i mange år. Den solide erfaringen gjør at du kan føle deg trygg når du velger hjelmer, skibriller og annet utstyr fra Alpina. God sikkerhet er nemlig avgjørende for herlige dager i bakken. Produktene blir kontinuerlig testet og utviklet for at du skal få så mange gode opplevelser som mulig.

Hjelm, briller og annet utstyr fås nå i mange kule farger og stilige design. Vi kan ikke annet enn å digge denne hotte trenden som samtidig holder oss trygge i bakken. Høyteknologiske hjelmer er rett og slett uunnværlig når du skal suse nedover løypene i full fart, og da skader det ikke at du samtidig har et lekkert antrekk på deg med en matchende hjelm.

Høyteknologisk utstyr med full komfort

Dagens moderne hjelmer og skibriller er laget ved hjelp av avansert teknologi, noe som resulterer i brukervennlige produkter som veier lite. Du unngår dermed unødvendig belastning på nakken, og utstyret er behagelig i bruk. Det er dessuten viktig å velge utstyr som passer perfekt. Du bør ikke slurve når du velger ut det nye utstyret ditt.

Hjelmen skal for eksempel verken klemme eller bevege seg når den sitter på hodet ditt. Pass også på at skibrillene er komfortable å ha på seg, samtidig som de sitter godt fast. Alpina tilbyr praktiske og stilige briller som er ripe- og bruddsikre, samtidig som god UV-beskyttelse sørger for at du ikke skader øynene dine i den skarpe solen.