Katalog

Populære filter

Moderne og bohemsk kvalitet fra engelske Alexa Chung

Alexa Chung er en kjent, engelsk modell og influencer, og er også designeren bak merket med samme navn. Hun kombinerer sin kreative bakgrunn og erfaring fra motebransjen når hun skaper sine kolleksjoner. Dette merket fra 2016, som du finner hos Zalando, lager fargerike og lekne klær for den moderne kvinnen som ser etter noe funksjonelt som passer inn i en travel hverdag, men som samtidig har et feminint uttrykk. Du finner en rekke plagg inspirert av klassisk, engelsk mote, ispedd en god dose moderne lekenhet og lekre mønstre. Resultatet er et klesmerke som kombinerer det enkle med det mer avanserte, og du vil her finne et stort utvalg av spennende klesplagg som passer til alle situasjoner.

Verdsetter du kvalitet og luksus, er Alexa Chung merket for deg

Her finner du plagg med ypperlig komfort, som sitter godt på kroppen, slik at du alltid vil føle deg vel. Visjonen til merket er å utvikle klær som både er praktiske, i form av lommer og design, men som også kombinerer gode materialer og estetiske elementer.

Bruken av smarte detaljer, sørger for plagg som skiller seg ut fra mengden, og som er unike ved at designet føles gjennomtenkt. Du finner også utstrakt bruk av en rekke moderne materialer, som silke eller resirkulerte fibre. Dette er materialer som føles behagelige mot kroppen, og som er særlig praktisk for deg som trenger klær til varmere årstider.

Du finner også et stort antall feminine kjoler i en rekke forskjellige farger og mønstre, som kan kombineres med alt av joggesko eller vesker. Det samme gjelder de lekre genserne fra merket, som er helt supert for deg som setter pris på en varm og behagelig genser til kaldere vær.

Garantert bærekraft og redusert utslipp fra Alexa Chung

Dette merket fokuserer også i stor grad på en mer bærekraftig produksjon av klærne sine, blant annet ved at flere av kolleksjonene enten ferdigstilles for hånd, eller deler av plagget lages for hånd. Videre jobber merket med å benytte resirkulert polyester eller resirkulert bomull, noe som reduserer behovet for kjemikalier og vann i produksjonen. Alexa Chung har som merke også fokus på å produsere færre plagg som varer lenger. Dette bidrar til at utslippene holdes nede over tid. For deg som leter etter moderne, europeisk mote, er Alexa Chung et godt valg, med sitt store fokus på bærekraftig produksjon, sammenlignet med masseproduksjonen hos andre merker.