Katalog

Populære filter
992 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Tenk nytt om mote med ALDO

Canada er kanskje ikke det første landet man tenker på når man skal liste opp motesentrum, men det er på tide at det endrer seg. Canadiske ALDO har nemlig mer å komme med enn de fleste andre.

Merket ble startet opp med et fokus på stil og mote med et hjerte som er litt større enn andres, og grunnleggeren «mr. B» var sikker på at vi kan holde på stilen og trendene og samtidig være sjenerøse, ha et stort hjerte og ikke minst ha det moro.

For mote skal være moro. Mote og stil skal være inkluderende og bygges på en kjerne av å stå for noe stort men samtidig være ydmyke. Hos ALDO ligger fokuset på tilbehør, vesker og sko med ekte sjel, og med dype røtter i forpliktelsene sine. Og de er ikke små.

Det første av sitt slag

En del av de forpliktelsene har gjort ALDO til det første i sitt slag, nemlig verdens første klimanøytrale sko- og tilbehørsmerke, og ser på det som et overskyggende ansvar gjennom hele driften sin. Sammen med den forpliktelsen kommer også et ansvar for likestilling og inkluderende drift, og det er en pågående kamp vi alle burde ta del i.

«Business mind, business kind» er et av prinsippene som ALDO har holdt kursen mot siden starten i 1972, og den kursen holder fast. Både mangfold og kjønnsbalanse i styre og drift sørger for et merke som finner inspirasjon og detaljer både fra hele verden og fra en verden av forskjellige mennesker, erfaringer og bakgrunner.

Designet hos ALDO er alltid like progressivt som selve selskapet, og det drar vi som er kunder fordelen av. I en moteverden som lett kan stå litt stille, trenger man drivkrafter som skyver fremover, og som tør å lette på sløret og ta ansvar for det de gjør. Elegante kolleksjoner med sko, vesker og tilbehør er det det handler om i bunn og grunn, så nok om ansvar, og mer om det som er moro. Det er det det handler om, tross alt.

Sofistikert, feminint, subtilt. Alltid

Her hos Zalando finner du de nye kolleksjonene fra ALDO, laget for alle de som er ute etter en sofistikert stil med klassiske toner, samtidig som de feminine linjene er fremtredende. Herrekolleksjonene har sine egne attraksjoner, med maskuline toner og robuste materialer i kreasjoner som holder stand mot tid og hyppig bruk.

Finn vesker, sko, belter og smykker til alle slags anledninger. Som sagt så synes ALDO at mote skal handle om å ha det moro, og å finne sin egen stil, finpusse den og utvikle den er vel det trender og stil handler om? Vi synes i alle fall det, og dermed har ALDO funnet sin plass hos Zalando, der du bare er noen klikk unna å finne dine egne favoritter.

Vær med å støtte opp om et virkelig progressivt og unikt merke, der alle som vil ha en klassisk, sofistikert stil kan finne sine nye favoritter til garderoben. Enten du skal kle opp en vanlig hverdag, eller trenger det lille ekstra til en fest eller spesiell dag, har ALDO det du leter etter.