Populære filter
30 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

AESTHER EKME fullfører et elegant antrekk

Stilrent og enkelt fra Danmark. Det kan ikke uttrykkes mer elegant og funksjonelt enn dette. AESTHER EKME imponerer med sine skinn- og lærvesker.

Ensfarget og med et imponerende snitt; her kan du velge mellom skuldervesker, handlevesker, og den lille sorte vesken, som kombinert med ethvert gjennomtenkt antrekk blir selve smykket. Det blir ikke mer elegant enn dette.

Merket ble grunnlagt i København i 2016, og har fått stadig større innflytelse. Vi er så heldige å kunne presentere AESTHER EKME her hos Zalando også. Kvaliteten på sortimentene er på øverste hylle, og det er tydelig at det er der designerne vil ha den.

Bærekraftige materialer og produksjon

Akkurat nå som klesbransjen er inne i en bærekraftig revolusjon, er designerne svært opptatt av hva som er bærekraftig og hva som ikke er det. I AESTHER EKME brukes det bare materialer av topp kvalitet, og selskapet forsikrer seg hele tiden om at skinnet og læret blir behandlet på en bærekraftig måte.

Når du investerer i en veske fra AESTHER EKME, vet du at du har en veske som vil vare i flere år, og det er lurt å gå for den fargen og det snittet som faller aller best i smak. Dette bidrar til moteartikler som har en lang levetid, og dermed et lavere miljøavtrykk. Veskene er slitesterke og tåler å bli brukt, har god plass med innerlommer og en herlig passform som du sjelden opplever med tilsvarende produkter.

Fullfører kroppsformen din

Den nyeste kolleksjonen fra AESTHER EKME fullfører formen din på en helt unik måte. Flere av veskene er høyere bak enn foran, noe som er svært kledelig til nesten ethvert antrekk. Enten du velger en veske i kontrast til antrekket ditt, eller om du velger en i samme nyanse, kan det se ut som to forskjellige vesker fremme og bak.

Dråpeformer eller firkantet – veskene er i forskjellige former, men utført i veldig klare former, noe som gjør dem helt unike og svært elegante. Se bare på den endelige formen på de mindre veskene, med en flat topp.

Selv om AESTHER EKME følger trendene, er de gjerne et til to skritt foran hele tiden. De klare, rene linjene og fargene plasserer dem helt i toppsjiktet, og når du kjøper en veske og oppdager hvor funksjonell den er, er det helt klart at du har truffet midt i blinken. Dette er vesker som sjelden blir hengende i skapet, og som alltid blir med deg ut.