Katalog

1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Aaiko er det kulturelle merket som kan vise til en internasjonal suksesshistorie. Eventyret startet i 2005, da designer Pauline Brakenhoff ville skape en kleskolleksjon som kombinerte det kommersielle med kreativitet, og hun lagde en kolleksjon som ville falle i smak hos alle. Identiteten og filosofien til merket er basert på subtil og moderne design, og hvert plagg kan enten bæres på gaten eller på catwalken. Navnet kommer fra et gammelt germansk ord for ”hardfør” og det japanske ordet for ”elsket”. Selv om de to ordene motsier hverandre, er essensen av begge nærværende i hvert enkelt plagg i denne kolleksjonen med kvinneklær fra Aaiko. Pauline og selskapet hennes er spesielt opptatt av å inkorporere stilen til, og å appelere til japanere. Et motemarked som alltid er på topp og tidlig ute med trender, så få looken som gir deg oppmerksomhet med Aaiko, rett her på Zalando.

Aaiko - Skill deg ut med stil!

Dette vakre merket sikter på å lære av og være i kontakt med kundene, og med en så variert kolleksjon med enestående klær tilgjengelig kan du ikke motstå dette sprøe selskapet og klærne deres. Merket tar sikte på at unge kvinner skal være sosiale og søte, samtidig som de er uavhengige og målbevisste. Med et så stort utvalg av Aaiko gensere, cardigans, kjoler og bluser, kan du dra nytte av styrken og karismaen som merket tar sikte på å utsondre. Med et variert utvalg i klær med sterke og modige farger vil du ikke ha noe problem med å finne den perfekte genseren, toppen eller jeansene for deg. Med kolleksjonens med unike og flatterende design kan du stole på at dette merket holder deg unik og trendy hele tiden, så invester i Aaiko i dag, i Zalando sin nettbutikk.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Flere favoritter

Skjørt

Boots og støvletter

Vårjakker

Svarte kjoler

T-skjorter

Stjerner