Populære filter
76 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fres nedover bakken i klær fra 8848 Altitude

Det aller viktigste for de fleste er at ski- og snowboardklær holder deg varm og tørr uten ubehag. Det verste er nemlig å bli våt og kald. Men med kvalitetsklær fra 8848 Altitude holder du deg varm og tørr lenger. Faktisk såpass lenge at du kan leke deg i bakken hele dagen.

Med blikket mot toppen av Mount Everest, ble 8848 Altitude grunnlagt i 1990 for å utvikle de klærne som skulle komme til å følge den første vellykkede svenske ekspedisjonen til verdens høyeste fjell. I lys av dette er historien til dette solide merket en inspirasjon for alle som driver med vintersport, og særlig de som er aktive i alpinbakken.

En stilsikker kvalitet i bakken med 8848 Altitude

Behagelige ski- og snowboardbukser i en blanding av polyamid og elastan gir en pustende, vindtett og vanntett bukse som følger hver eneste sving. Dermed blir dagen i bakken lekende lett, og med detaljer som glidelåser, gamasjer og snørelås er buksene praktiske i tillegg. Designerne sørger dessuten for at du kan stå stilsikkert ned bakken.

Tøyelige, stilsikre skijakker i polyester med varmt fôr har gjerne smarte detaljer, som en innebygget hakebeskyttelse og ermekanter med justerbar borrelås og foret lukking. Her kan du finne en farge som passer til buksene, eller en som står i sterk kontrast for å ses best i bakken.

Isolerte skijakker av polyamid fylt av et varmt fôr av dun og fjær, også med en hakebeskyttelse som holder deg varm. Detaljene er på plass med innstikkslommer, og beskyttede glidelåser og en foret lukking.

Stilsikker urban stil med 8848 Altitude

Heldigvis har 8848 Altitude utvidet kolleksjonene sine til å gjelde flere enn de som står ned bakken. For med sin ekspertise på å holde deg varm og tørr i vinterkulden, så skader det ikke å ta denne ekspertisen helt ned i bygatene. Stilen er på plass og det er kvaliteten også. Se bare på de kule boblevestene i forskjellige farger. Her kan du holde varmen på torsoen i et varierende høstvær.

Med sitt blikk på materialvalg av god kvalitet, lander 8848 Altitude ofte på ekte varer som dun og fjær, men også på bærekraftige fibre som polyamid. Ta den lekre dunkåpen med sine stilsikre detaljer som holder deg varm i gatene gjennom hele vinteren. Prøver nordavinden å ta tak, er det bare å tre hetten over hodet, snurpe den sammen, og stikke hendene i de varme lommene.