Katalog

Populære filter
269 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det danske merket 2nd Day kjennetegnes av rå eleganse og høy kvalitet. Merket bryter reglene for å skape banebrytende kvalitetsplagg med skreddersøm, denim og lær. Vi simpelthen elsker klærne som våger å skille seg ut med dristige mønstre, røft lær og elegante sømmer. Enten det er til fest eller hverdags, sørger 2nd Day for at du tar enhver anledning med storm.

Slipp kreativiteten løs med 2nd Day

2nd Day er det tredje merket til Day Birger et Mikkelsen, som så dagens lys da Mikkelsen lot seg inspirere av sin egen datter til å skape klær og sko med et ungdommelig og moderne preg. Et kort blikk på plaggene avslører alt fra lekne og fargeglade kjoler til rocka skinnjakker. Det beste med utvalget er at de kan styles til å reflektere din unike stil. Mønstrete kjoler kan tones ned med mules og bombejakke til spenstige hverdagsantrekk, eller gjøres klar til fest med høye hæler og elegante smykker. De har dessuten lekre pumps som gir favorittjeansen din nytt liv og cocktailkjolen en artistisk vri.

2nd Day - Tidløst, røft og elegant

Både denim og lær er klassiske gjengangere i klærne fra dette merket. De har et stort utvalg av jeans i ulike modeller, som for eksempel bootcut eller slim fit. De lekre kvalitetsbuksene kan kombineres med skjorter og bluser på jobb, behagelige og edgy gensere på fritiden eller til og med en elegant blondetopp og skinnjakke for et mer rocka antrekk når du skal på byen. Det store utvalget av klassiske kåper passer dessuten til det meste, om det er til bomullsbukser og elegante gensere til pen hverdags eller over sommerkjolen når du skal på fest.

Andre har også kjøpt